Правилната грижа за кожата на лицето и то на неустоима промоция

Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията, независимо от нейния тип и генетична обусловеност. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава.

Подходящи за целта са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измивен крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице. Той може да се използва самостоятелно, или за засилване на ефекта от дневния и нощния крем.
Серията е базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло, комбинацията от които е подходяща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.

Страхотната новина е, че три от продуктите от хитовата серия в момента са на ПРОМОЦИЯ и можете да ги откриете като подаръчен комплект на много изгодна и привлекателна цена, като спестите докато пазарувате с грижа за вашата кожа. Подаръчния комплект съдържа: Дневен крем за лице, нощен крем за лице и серум за лице.

Екстрактът от стволови клетки от гардения стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация, която води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Той ефективно помага за възвръщането на здравия и стегнат вид на кожата.

Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което съдържа над 300 съставки и отдавна е доказало благотворното си влияние върху човешкия организъм. Подходящо е за всички типове кожа, но най-вече за чувствителна. Оказва тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Има регенериращо тъканите действие и е подходящо при рани – действа ранозаздравяващо и против белези.

Спестете 1/3 от цената или над 30% с неустоимото предложение на РЕФАН! Повече подробности вижте ТУК>>>


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *