Превръщат Варна в столица на модата

Цяло съзвездие от VIP персони се събират на модният маратон.

Варна се превръща в столица на модата и красотата на 2, 3 и 4 юни тази година. Националните награди за мода, стил и шоубизнес – 2021, ще се проведат на сцената на бар & ресторант Moonlight, организирани от дизайнерът Красимир Недялков, който през 1996 година участва в ревюто на Пако Рабан в зала 1 на НДК.


Първата вечер 2.06.2021 от 19.00 часа са ,“Националите награди за мода, стил и шоубизнес – 2021″

В различни категории ще бъдат връчени статуетки и сертификат на отличниците. Номинирани са дизайнери, производители, изпълнители, танцьори, модели, фотографи и други, между който са и
Ахмед Хамед – Египет, Деница Хубенова, Nurten Ersoy Ünsev – Анталия, Светослав Стойчев, Георги Милтиядов, Галя Ичеренска, Георги Янков – вокален педагог, Симеон Владов, Панчев Димитриев, Мира Бъчварова, Светла Димитрова, Катрин Вачева, Яненка Люцканова, Силвия Юрукова, Атанас Лазаров, Тутурутка, Мира Матеева и други.

Втората вечер 3.06.2021 от 19.00 часа са 27-те поредни награди за мода, стил, бизнес – Варна 2021


Гала вечерта на призьорите в „Наградите за мода, стил, бизнес-2021“ е на 4 юни от 19.00 часа в Secrets Beach bar&restaurant.

Водещи на церемонията са очарователната Елза Парини в компанията на Михайл КамбуровDJ Майкъл.

По време на събитията ще бъдат разиграни предмети и вещи на търг, средствата от който ще бъдат предоставени за благотворителна кауза.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *