Предстоящо откриване на „Black Point Perfume“ в Гоце Делчев

След броени дни, град Гоце Делчев ще се сдобие с чисто нов магазин, в който ще можете да се насладите на световният бранд Black Point Perfume, предлагащи парфюми от най-висок клас.

Първият магазин в България на Black Point Perfume ще бъде в град Гоце Делчев на улица „Бяло море“, в МОЛ „Монопол“, на приземния етаж. Именно там ще можете да се насладите на над 400 спиращи дъха аромата, които ще ви завладеят и ще ви впечатлят с трайността си. Откриването ще бъде този понеделник 27 септември в 10:00 часа, а изненадите от екипа на Black Point Perfume тепърва предстоят.

След Германия, Израел, Турция, Румъния и Русия, ето че България ще бъде поредната държава, в която Black Point Perfume има официален представител и вносител, а именно „ГРАНД – ДС“ ЕООД.

Брандът Black Point Perfume е патентован, както и е притежател на всички европейски и световни сертификати. Продуктите са одобрени от Министерството на Здравеопазването.

Освен на висококачествените продукти на Black Point Perfume в магазина, дамите от Гоце Делчев и региона ще имат още един повод за радост, защото там ще ви очакват невероятните чанти DS Bags.

Ще можете да изберете чанта за всеки вкус и повод, защото изборът в DS Bags е огромен. Невероятна изработка и на достъпна цена, правят продуктите от DS Bags незаменим аксесоар на всяка уважаваща себе си дама.

Последвайте в социалните мрежи:

Black Point Perfume във Facebook

DS Bags във Facebook


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *