Пробиотиците – магическият помощник в борбата с излишните килограми

Да изваем перфектната фигура с Bactojoy

            Лято 2022 беше вълшебно! Морски забавления, слънчеви дни и горещи нощи… вълнуващи изживявания, разхлаждащи коктейли и сладки изкушения… Емоциите още ни държат, а спомените за летните приключения ще ни топлят дълго време. Но само ако можеше с отлитащите на юг птици, да отлетят и натрупаните килограми през лятото… Сладоледите, тортичките и гофретите по морските ни курорти бяха наистина вкусни, а на царевицата по плажа просто нямаше как да устоим… Цаца и картофки за обяд или вечеря – още един прекрасен спомен, но веднага се лепнаха на дупето… А коктейлите бяха истинска калорийна бомба! Ех, да можеше тези килограми сега просто да си отлетят…

Мисия отслабване: да, напълно е възможна!

            Чудите се как да свалите излишните килограми? Може би ще започнете да ходите на фитнес или някакъв друг спорт? Ще си купите книга за диетично хранене и ще изпробвате една по една описаните диети? Но дори да успеете да стопите някой и друг килограм, дори и да намалите обиколките си, ефектът няма да е за дълго. За да отслабнете трайно, трябва да атакувате корена на проблема, причината за напълняването. За целта ви е необходима специална хранителна добавка. Капсули за отслабване? Не, не! Те по-скоро биха ви навредили, отколкото да помогнат. Здравословно и ефективно отслабване може да се постигне само и единствено с пробиотици.

Балансираната чревна микрофлора – ключът към перфектното и здраво тяло

            Има хора, които не напълняват, колкото и калории да поглъщат, а на други всичко им се лепи… Това е така, защото метаболизмът на едни е по-бърз от метаболизма на други. Скоростта му зависи от състава на чревната микробиота. Чревна микробиота, или чревен микробиом – това е съвкупността от всички микроогранизми, добри и лоши, които обитават нашите черва. Те създават свой собствен микросвят, от който се управлява целият човешки организъм. Сред добрите бактерии са и пробиотичните, или т.нар. живи бактерии, които оптимизират храносмилателния процес. Те отговарят за усвояването на полезните хранителни вещества и изхвърлянето на токсините. Ако в чревната микрофлора има достатъчно добри бактерии, то те ще ускорят разграждането на мазнините и ще предотвратят напълняването. Освен това пробиотичните бактерии имат способността да контролират апетита. Те стимулират освобождаването на лептин – хормона за ситост, в резултат на което желанието за сладки и други вредни храни затихва.

А какво се случва в чревната микрофлора на един човек с наднормено тегло?

            В чревната микрофлора на тези хора се случва следното: там липсват достатъчно добри бактерии. Те са изместени от микроорганизми, чиято единствена цел е да ни разболеят. Това състояние се нарича дисбактериоза (дисбиоза) и един от първите му симптоми е именно напълняването. То често е съпроводено със стомашно-чревен дискомфорт, запек, газове, подуване на корема. Тези симптоми не трябва да бъдат пренебрегвани, защото могат да прераснат в по-сериозни заболявания.

Точно така, затлъстяването не е просто естетически проблем. Това е болест, в която метаболизмът не работи добре. Веществата, които приемаме чрез храната, не могат да се преработят правилно и се складират под формата на мазнини. Дори да започнем диета, това няма да помогне, защото в червата ни ще продължават да преобладават вредните микроорганизми. Дори и да ходим на фитнес всеки ден, няма да има ефект. Нито с гладуване, нито с изтощителни тренировки ще постигнем каквото и да е. Освен ако не започнем да приемаме пробиотични добавки. С тяхна помощ лека-полека ще се балансира чревната ни микрофлора, храносмилането ще заработи правилно и резултатите няма да закъснеят. Звучи наистина чудесно, но как да изберем правилния пробиотик при наличието на толкова много по магазините?

Bactojoy пакет „Отслабване“

Bactojoy пакет „Отслабване“ е единствената програма за отслабване на българския пазар, базирана изцяло върху пробиотични продукти. Тя включва три различни пробиотика: Bactojoy Femin, Bactojoy Gastro Balance и Bactojoy пробиотични перли с млечен / или с натурален шоколад. Всички те са разработени в сертифицирана българска лаборатория, клинично тествани са, не съдържат ГМО, консерванти, оцветители и други изкуствени съставки и са подходящи за жени на всякаква възраст. Те регулират чревната микрофлора, способстват правилното храносмилане, стимулират отслабването и носят още много ползи за организма. Убедете се сами!

Bactojoy Femin

 

Bactojoy Femin е разработен специално за нежния пол и осигурява защита на няколко нива. Съчетава синергичното действие на пет щама пробиотични бактерии: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus fermentum. Обогатен е с телешка коластра, която е мощен имуностимулатор, както и с екстракт от българска роза Дамасцена, известна като силен антиоксидант и детоксикатор. Съдържа още пребиотик арабиногалактан, който служи за захранване на добрите бактерии. Освен че способства отслабването, Bactojoy Femin регулира хормоналните нива в организма и осигурява вагинален комфорт и защита срещу бактериални и гъбични инфекции.

Bactojoy Gastro Balance

Bactojoy Gastro Balance е пробиотична формула с четири щама: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium infantis и Streptococcus thermophiles. Създадена е специално, за да подобри храносмилането и да елиминира газовете и подуването на корема. Справя се и със запека, който също е предпоставка за напълняване. Към добрите бактерии са добавени телешка коластра и пчелно млечице, които засилват имунитета, както и пребиотична компонента (арабиногалактан от лиственица)Bactojoy Gastro Balance допринася за регулиране на кръвното налягане и нивата на холестерол. Той може да предотврати и още по-сериозни заболявания, като синдром на раздразненото черво, колит, дори рак на дебелото черво.

Пробиотични перли с млечен шоколад

Пробиотичните перли с млечен шоколад са най-вкусният продукт на Bactojoy. Те съдържат три щама полезни бактерии: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus и Bifidobacterium infantis, които са изсушени под формата на перли и обвити в млечен шоколад. Можете да ги консумирате директно или да ги добавите към кисело или прясно мляко, шейк, смути. Можете да ги включите и в любимия си десерт! Само една чаена лъжичка перлички дневно потиска апетита за сладки храни и подобрява настроението, тонуса и мотивацията за движение. Bactojoyразбира се, имат и алтернатива, в случай че не искате да приемате никаква захар – Диетични пробиотични перли с натурален шоколад. Те залагат на натурални подсладители (стевия и еритритол) и това ги прави идеалният продукт за диабетици.

Ползите от Bactojoy пакет „Отслабване“ са неизброими, но все пак ще се опитаме да посочим най-важните:

  • Укрепват имунната система.
  • Забързват метаболизма и способстват усвояването на жизненоважните за женския организъм вещества и минерали.
  • Стимулират по-бързото и правилно изгаряне на мазнините.
  • Предотвратяват задържането на течности.
  • Справят се с газове, подут корем, запек, диария и други стомашно-чревни проблеми.
  • Спомагат за естествената детоксикация на организма.
  • Потискат апетита за сладки и вредни храни, като стимулират освобождаването на хормона за ситост.
  • Имат невероятен ефект върху кожата и предотвратяват образуването на целулит.
  • Намаляват обиколката на талията с до -2 см за седмица.
  • Заздравяват косата и ноктите.
  • Регулират хормоналния баланс по естествен начин.
  • Стимулират физическата активност.
  • Противодействат на стреса и напрежението и подобряват настроението.
  • Подходящи са за прием по време на антибиотично лечение и след него за възстановяване на бактериалния баланс.

Специално за вас Bactojoy съставиха едномесечна програма за отслабване, която да  следвате. Не забравяйте да приемате достатъчно течности (поне по 2 литра вода на ден), да включите в менюто си повече фибри и да изключите храните, които водят до напълняване (шоколадови изделия, мазни и тестени храни, фаст фууд), да сте физически активни. Ако нямате време да спортувате, ходете (най-добре в темпо) поне един час дневно. Ще забележите резултат още след първата седмица, а в края на месечната програма ще сте напълно смаяни! Ще изглеждате и ще се чувствате по-добре от всякога.

Програма за отслабване

Първа седмица:

Сутрин след закуска – 1 капсула Femin

На обяд – 1 чаена лъжичка шоко перли

Втора седмица:

Сутрин – 1 капсула Femin

На обяд – 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Трета седмица:

Сутрин – 1 капсула Femin

На обяд – 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Четвърта седмица:

На обяд – 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Поръчай пакет „Отслабване“ от ТУК!


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *