Пробиотиците срещу излишните килограми

„Как да отслабна?“ – това е един от най-често задаваните въпроси на Чичко Гугъл. Топ отговорите са: диета, тренировки, хранителни добавки. Един ключов фактор за отслабването доста често остава пренебрегнат – пробиотиците. Повечето хора дори не подозират, че наред с многобройните си ползи за здравето пробиотиците могат да помогнат и в борбата с килограмите. Разбира се, има различни видове пробиотици и е много важно да се избере правилният продукт. Пакет „Отслабване“ на Bactojoy е създаден специално за целта – за всички, които искат да постигнат желаното тегло, без да вредят на тялото си.

Балансирана чревна микрофлора = здрав организъм и стройна фигура

Забелязали ли сте как някои хора остават слаби, колкото и калории да поглъщат? Разковничето се крие вътре в нас, по-конкретно в червата ни. Те са дом на над 1000 различни бактерии, които можем условно да разделим на две групи – полезни и вредни. Към полезните спадат пробиотиците (т.нар. „живи бактерии“). Те усвояват полезните хранителни вещества и изхвърлят мазнините. При хората с наднормено тегло количеството на вредни бактерии е по-голямо. Те складират мазнини и резултатът е напълняване. При тези хора желаното тегло не може да се постигне само с диета или изтощителни тренировки. Трябва най-напред да се регулира стомашно-чревната микрофлора, като се включат в ежедневното хранене пробиотици.

Живите бактерии са най-ценният съюзник във войната с килограмите. Основните им преимущества са три:
1. Ускоряват метаболизма и детоксикират.
2. Контролират апетита. Обяснението за това е, че при приема на някои пробиотици се освобождава лептин – хормонът за ситост. Той изпраща сигнал до мозъка и усещането за глад спира.
3. Някои пробиотични щамове потискат усвояването на мазнините и стимулират по-бързото им изхвърляне. По този начин мазнините не се натрупват в тялото под формата на излишни килограми.

Bactojoy пакет „Отслабване“

Както вече разбрахме, пробиотиците и загубата на тегло са в тясна взаимовръзка, особено що се отнася до нежния пол. Bactojoy се съобрази със спецификите на женския организъм и създаде пакет „Отслабване“ специално за дамите, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Пакетът включва три пробиотични продукта с доказан ефект: Bactojoy Femin (обогатен с екстракт от българска роза Дамасцена, известна със силния си детоксикиращ ефект), Bactojoy GastroBalance и Bactojoy пробиотични перли с млечен шоколад.

Защо да изберете пакет „Отслабване“?
– изчиства организма от задържаните течности и токсини;
– регулира хормоналния баланс по естествен начин и намалява апетита;
– способства изгарянето на мазнинитe;
– влияе положително върху настроението, тонуса и мотивацията за движение;
– намалява подуването в корема и резултатът е налице – до -2 см в обиколката на талията за седмица;
– подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.

Време е да изваете тялото, за което винаги сте мечтали. Не отлагайте! Започнете още днес. Независимо кой метод за отслабване изберете, добавете в ежедневието си пробиотик Backtojoy. Така ще постигнете по-бързи и трайни резултати. Ще изглеждате и ще се чувствате страхотно. Ще отслабнете здравословно, без да нарушавате баланса на чревната си микрофлора.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *