РАЗКРИХА СЕ! СИЛВЪР И ЕМРАХ В ИЗНЕНАДВАЩА КОЛАБОРАЦИЯ /ВИЖ/

Социалните мрежи безспорно са мястото, на което изпълнителите са една идея по-близо до изпълнителите. Именно Instagram е любимото място на звездите и точно там, Силвър и Емрах хвърлиха истинска бомба.

Силвър отговаряше на въпросите на меломаните, а един от тях прикова вниманието на всички. Това бе въпросът за колаборация между Емрах и Силвър.

Лаконичният отговор на въпроса за колаборация към Силвър и последващото пресподеляне на сторито от Емрах, навяват всички ни на мисълта, че много скоро предстои да станем свидетели на един дългоочакван проект.

Припомняме ви, че преди броени дни, Емрах напусна редиците на „Пайнер“ и сега заедно с баща си и брат си, тримата са част от „Диапазон Рекърдс“.

От своя страна, Силвър се превърна в загадка за многобройните си почитатели и последователи, защото не е представял самостоятелно парче от много време, както и липсваше на снимките от последната фотосесия на оркестър „Фантазия“.

Нямаме търпение да научим повече подробности около предстоящият дует, койро се очаква да се превърне в един от тотслните хитове на сезона.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *