Силвия Юрукова с две отличия на престижни награди във Варна

Силвия Юрукова си тръгна с две престижни награди от Национални награди за стил,мода и шоубизнес и 27 години награди за мода,стил и бизнес.

Силвия Юрукова се появи на престижните награди на Красимир Недялков – единственият български дизайнер подгрявал ревю на Пако Рабан в стилна рокля, с която събра погледите на всички. Успешната родна красавица грабна наградите за „Принос в модата“ и за „Изключителен принос в модата“.

Варна се превърна в столица на модата, на която присъстваха редица популярни личности. Събитието е едно от най-значимите за годината.

Припомняме ви, че трудната за всички 2020-та година, бе повече от успешна за Силвия Юрукова. Тя завърши своето висше образование „Стопанско управление“ с пълно отличие и скоро ще има магистърска степен за „Управление на човешките ресурси“. Силвия Юрукова скъса със скандалният имидж преди доста време и към днешна дата, красавицата е един изключително успешен човек. Силвия участва в не една и две благотворителни инициативи. Преди броени месеци,тя дари няколко бални рокли на момичета в затруднено положение. Също така, малко преди края на 2020-та година, Силвия Юрукова грабна приза „Моден дебют“ на бляскавото събитие „Знаменитост на годината“.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *