Ски сезонът в Пампорово продължава! Ски зоната ще отваря с 45 минути по-рано и ще работи с удължено работно време от края на март

Въвежда се и нов вид ски карта

 

Условията за зимни спортове в Пампорово са добри. В курорта работят 11 лифтови съоръжения и 14 писти с различна трудност, които се поддържат и обработват ежедневно. Метеоролозите предвиждат снеговалежи и ниски температурите в следващите дни, които ще дадат възможност да се направи допълнително количество сняг. Очакванията са ски зоната да остане стабилна и през април, включително и за предстоящите Великденските празници.

От 27-ми март, ски зоната в Пампорово ще работи с 45 минути повече и работното време на лифт съоръженията ще бъде от 08:00 часа до 16:30 часа. От същата дата, ще се предлага и нов вид ски карта Plus, валидна за ползване от 08:00 до 13:30 часа. Цената на ски карта Plus ще бъде 63 лева за възрастен, 52 лева за младежи (от 12 до 17,99 г.) и лица над 65 години и 40 лева за деца от 7 до 11,99 г. Целодневната лифт карта ще бъде на промоционална цена 75 лв за възрастен, 59 лева за младеж и 45 лв за дете. Всички закупили целодневна лифт карта, включително и ски карта Select, ще получават 45 минути допълнително сутрешно каране. Всички видове карти могат да бъдат закупени и онлайн през сайта www.pamporovo.me и получени директно през pick-up устройствата, картоматите или касите в курорта.

Касите за продажба на лифт карти и ски пакети и гардероба на „Пампорово“ АД на ски център Студенец ще отварят от 08:00 часа.

През март Пампорово е домакин на няколко спортни събития. Младите надежди ще премерят сили и демонстрират умения в предстоящите състезания за купи „Амер спортс“ и „Радо Янков“, а в края на месеца курортът ще бъде отново домакин на традиционната зимна студентска универсиада. На 6-ти април в Пампорово ще се проведе и националния шампионат на ски учителите.

За предстоящата априлска ваканция и Великденски празници голяма част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с допълнителни бонуси. Петзвездният хотел Перелик предлага специални оферти за настаняване с 25% онлайн отстъпка и Великденски пакети директно на www.pamporovo.me и www.perelikhotel.com.

В продължение на дългогодишното партньорство между Пампорово АД и един от лидерите в авиационния бизнес – Turkish Airlines, от април стартира нова съвместна програма. Притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на турските авиолинии вече могат да събират клубни точки при закупуване на ски услуги и настаняване в хотели Перелик 5* и Орловец 5*, които да обменят за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *