Слипове или боксерки е въпроса

През последните години мъжкото бельо – и по-специално слиповете и боксерките – стават все по-модерни благодарение на по-добрите дизайни и шевове, качествените материали и новите материи. За разлика от традиционните боксерки и слипове, които обикновено се правят от чист памук, повечето модерни чифтове мъжко бельо са направени от смес от полусинтетични тъкани. Едно от най-големите предимства на този тип материал е неговото качество на поглъщане на влагата, което поддържа кожата ви суха, независимо от вашата дейност.

В България вече се забелязва и тенденцията мъжете все повече да обръщат внимание какво бельо си купуват. Търси се качественото, а също и на достъпна цена да е. Слипове или боксерки?

Слипове

Мъжките слипове са най-предпочитаното бельо от мъжете в България. Те са свикнали да носят типичните бели или черни мъжки слипове всеки божи ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. Заложете и на цветните модели. Готини са, а и са модерни. Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. На пазара се предлага широка гама модели от дизайни на мъжки слипове. Производителите вече предлагат ярки цветове и разчупена кройка на моделите си. Това кара бельото ви да изпъква.

 

Боксерки

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип мъжко тяло.

Мъжките боксерки са изключително удобни, но не се препоръчват да ги носите, когато сте с панталон. Може да ги носите с дънки, да спите с тях, но не и с панталон, при това официален. За такъв панталон е подходящо бельо като слип или пък за по-смелите джокстрап и задължително е да е от по-фини материи, което няма да образува неприятни за погледите на хората гънки.

АКО не можете да си спомните последния път, когато сте купили нови боксерки или слипове, вероятно е време за освежаване на чекмеджето. Поддържането на вашата колекция мъжко бельо е един от най-недооценените аспекти на поддържането на вашия гардероб, така че не трябва да пропускате, когато дойде моментът да попълните запасите си от ново.

Ако сте готови да смените старото си бельо, вие сте на правилното място с онлайн магазин Stasymo за качествено и на достъпна цена мъжко бельо.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *