Софи Маринова анонсира нов проект

Най-големият глас на България – Софи Маринова, сподели голяма новина с многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи.

„Задава се нещо..“

„Задава се нещо..“ – това гласи анонсът на Софи Маринова в социалните мрежи, а веднага след него, има линк към YouTube канала на LORENZO MUSIC BULGARIA и единствено там, ще се качват новите проекти на Софи Маринова.

Тази година, Софи Маринова е доста продуктивна. В началото на годината, любимката на цяла България представи колаборация със сина си Лоренцо „Маските свалете“, а малко по-късно, премиера направи и естрадната песен „Изгубена“. Изненадата за всички меломани бе колаборацията на голямата Софи Маринова с Иван Динев – Устата, с когото представиха „Слънцето ще изгори“ и по всичко личи, че и този дует следва хитовата серия на двамата изпълнители.

Меломаните нямат търпение за новият проект на Софи Маринова, а и да си признаем, нашият екип също. С нетърпение очакваме новите проекти на Софи Маринова, защото тя винаги е поднасяла музика за душата и се радва на топъл прием на всяко клубно или концертно участие.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *