Състезание с награден фонд 10 000 лв

Този ноември от списание „Български предприемач“ ще проведем две в едно издания на кампанията „Започни млад“/Start Young. Този път насочваме погледи към София и Пловдив като това ще са последните две издания на изключителния интригуващия формат за 2021 година и те ще бъдат проведени онлайн съобразено с обстановката в страната.

Започни млад / Start Young“ на Списание „Български предприемаче 50-часово събитие, с цел осигуряване на практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи.

50-часовото събитие е в подкрепа на хората, които искат да стартират собствен бизнес или да помогнат на други да стартират като влязат в екипа им за един уикенд.

„Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, реклама, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. В събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

Сред членовете на журито, които ще оценяват проектите са Полина Тоскова – Country manager в MyPos, Димитър Димитров – CEO Ardes, Веселина Александрова – авд. кантора Александрова и общински съветник в Община Пловдив и Стефан Ставрев – CEO Trisoft.

Партньори на събитието „Започни млад“ са Mypos, Steam.bg, SWISS EDUCATION GROUP, Clean water, Tracking.bg, Smartcards.tech, MKAFINANCE, Uni State Broker Ltd., Alpha Group Bulgaria, BMlady, Нов дом 1, V&P RESIDENCE, Alexandrova Law firm, Trisoft, Съюз на работодателите в системата на народната просвета в България /СРСНПБ/ и Община Пловдив.

За участие в онлайн изданието можете да се регистрирате напълно БЕЗПЛАТНО ТУК


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *