Теди Атанасова – за външният вид и самочувствието на всяка дама

Заради забързаното ежедневие и все по-стресовия начин на живот, все по-малко хора имат време за здраве. Сещат се за него едва, когато то ги предаде и тогава започват да ходят на фитнес, да отслабват, да пазят диети, само и само да възстановят изгубеното си здраве. Само че когато нямат човек до себе си, който да ги мотивира и подкрепя, лесно се отказват и се връщат към стария си начин на живот и хранене.

Именно затова днес съществуват и личните треньори, които стават все по-популярни и търсени. Тяхната цел е да организират фитнес програма и хранителен режим, съобразен изцяло с вашите лични нужди – не само за отслабване, но и за цялостно възстановяване на организма. Най-общо казано, предназначението на един личен треньор е да ви помогне да постигнете целите си, колкото и трудно и непостижимо да ви се струва това.

Треньроката Теди Атанасова буди възхищение със стегнатата си фигура. С плосък корем, дълги крака и изваяни ръце, красавицата притежава тяло, което подлудява. За фантастичната фигура на Теди се грижи самата тя с много спорт и хранителни режими.

Тя е много решителна и рядко се предава.Красавицата отделя по цели 4 часа на ден, за да се грижи за изваяната си фигура. В момента Теди Атанасова е в Дубай, поканена от група жени, искащи да изваят телата си и да загубят излишните килограмите по метода на красивата брюнетка.

Самата тя споделя, че на първо място трябва решителност и мотивация.
„Всяка жена трябва да уважава себе си и да се грижи постоянно за външният си вид. Точно това е моята цел! Да върна самочувствието на дамите, които се борят с киограмите си и немогат да постигнат резултат. „- споделя Теди.

„Винаги препоръчвам и консумацията на въглехидрати след тренировка, когато мускулите имат нужда от захари“ – споделя Теди. За ентусиастите, вдъхновени от греховното тяло на брюнетката, самата тя е създала ексклузивна фитнес програма, включваща всички упражнения .

Личният треньор Теди Атанасова обещава съвсем скоро да създаде блог в Youtube, където да практикува всички методи за тренировки от вкъщи.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *