Фолк звездите Теодор и Тина взривиха ефира, Цитиридис онемя от случилото се

Младите надежди на фолк музиката Теодор и Тина се появиха в ефир и скандализираха всички с новината, че са новата светска двойка. Но дали това е така?! 

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис бе категоричен в техните любовни отношения, но Папи Ханс се усъмни доста сериозно и ги подложи на зверко изпитание. 

„Двойка или не“ е новата рубрика на „Шоуто на Цитиридис“, в което решиха да участват амбициозните изпълнители Теодор и Тина. Доста умело влязоха в роля и успяха да заблюдят не само Цитиридис, но и целият му екип. Едиснтвено Папи Ханс се довери на вътрешния си глас и спечели. 

А истината е, че Тина и Теодор са просто приятели и между тях няма никакви любовни чувства. Но лесно успяха да заблудят всички с добра актьорска игра, а общата им професия допълнително накланя везните към възможността да са двойка в реалния свят. 

Зрителите на шоуто много харесаха участието им в шоуто и ги подканят да запишат дует в бъдеще, тъй като между тях се наблюдава необикновена симбиоза, която би била печеливша формула за песен.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *