Хитът на Лято 2021 ще бъде на плаж “Смокиня”

Място, което носи усещане за свобода на духа и потапя съзнанието ви в морската шир. Ресторант, който изпълва всички ваши сетива – с гледка, вкус, аромат и доставя завладяващо удоволствие, съобщават от PRofile International.

Дизайн, който гали окото с естествени тонове и материали, които се сливат с природата. Камък от 100% естествен минерал, който създава фотокаталитичен процес, като отделя кислород, взаимодействайки си със слънцето.

Масивна дървесина, която е внесена от Индонезия, текстил от памук и лен, много живи растения, чадъри от макраме и никаква пластмаса използвана в дизайна.

Атмосфера, която носи усещане на уединение и изтънченост. Замислен като образец на най-отличаващите се места за хранена по гръцките острови, Cavo има амбицията да наложи преживяване от ново поколение. Той превръща храненето в изкуство, което впечатлява, а своите посетители в ценители на красивото.

Разположен сред живописен пейзаж, Cavo прелива всеки детайл, за да ни доближи до природата. Неговата философия е ярко да контрастира на обикновеното, баналното и компромисното, защото Cavo е еталон за новаторство. Той е симбиоза между кулинарни достижения, красотата на заобикалящата реалност, обслужване по световен стандарт и ще бъде знаков за гостите на южното Черноморие.

Едновременно с това Cavo е инвестиция, която във време на пандемия, показва желанието ни да развиваме собствените си морски плажове.

Да влагаме усилия и финансии, за да впечатлим български туристи. Да им покажем, че родното Черноморие може да бъде конкурентноспособно и да задоволява и най-високите им изискванията. Да намерим смисъл, че има защо да ценим повече родното море от чуждото. Заедно с това Cavo е проект, който се ангажира да бъде „новата работа“ на близо 60 млади и амбициозни българи, които са избрали да останат и да се развиват у нас.

Cavo това е страстното и свободолюбиво сърце на Южното Черноморие, носещо в себе си нова идеология на живота. Поради големия обществен интерес, се надяваме следващите идейни визуализации, да прекратят всякакви бъдещи спекулации, допълват от PRofile International.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *