Цвети Разложка стана знаменитост на годината в категория „Успехи зад граница“

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

Цвети Разложка си тръгна със статуетката за знаменитост на годината в категория „Успехи зад граница“. За никого не беше изненада, че именно Цвети грабна този приз. Тя е успешен български модел и носител на редица престижни титли от конкурси за красота в България и чужбина. Носител е и на приза „Знаменитост на годината“ 2020. Цвети е и първата Лейди България, а от няколко години е и собственик и организатор на световния конкурс „Lady Universe“, както и на наградите „Business & Fashion Awards“.

Заслугите на Цвети са неоспорими и затова съвсем очаквано тя спечели една от най-важните награди на „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. Не могат да се изброят всички успехи на Цвети, но със сигурност нейното име е важно и оценено в световния моден елит. Още едно доказателство за това е, че Цвети Разложка е канена на редица модни събития, конкурси, фестивали и ревюта по цял свят. Тя често журира в престижни конкурси като „Мис Русия“, а след наградата „Успехи зад граница“ със сигурност ѝ предстоят още много постижения и отличия. По време на церемонията по връчване на статуетките на ,,Знаменитост на годината” 2021, Разложка обяви че предоставя патентите си за ,, Business & Fashion Awards” и ,,Lifestyle Awards” на г-н Християн Гьошев. За безупречната визия на Разложка по време на бляскавата церемония се погрижиха от модна марка ,,Andrews”.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *