Черния Адам влиза в HBO Max от 16 декември

Можеш да бъдеш разрушител на този свят…или можеш да бъдеш негов спасител

Блокбъстърът „Черния Адам“ със световната икона Дуейн Джонсън – Скалата, влиза в стрийминг платформата HBO Max у нас на 16 декември.

Дуейн Джонсън играе главната роля като любимия антигерой на феновете на вселената на DC, пренасяйки завладяващата история за произхода на Тет Адам за първи път на голям екран. Джонсън също така е и продуцент на филма с компанията си Seven Bucks. Заедно с партньорите си в нея, Бо Флин и Хирам Гарсия, с които израстват като фенове на комиксите.

Черния Адам привлече вниманието ми, когато бях много млад“, разказва Джонсън, „обичах комикси и винаги съм бил дете на DC. Харесвах Черния Адам, защото той беше един от малкото супергерои, супер злодеи, антигерои — както и да го категоризирате — които имаха тъмна кожа и приличаха на мен. Освен това той винаги е бил гадняр“. Пътят на проекта към голям екран е доста дълъг – десет години – и през това време Джонсън все повече започва да харесва героя и възможността да влезе в образа му – „той е нещо, което е част от моята ДНК и моята душа от много, много години.

 

В древния Кандак робът Тет Адам бил надарен с всемогъщите сили на боговете. Но той използва тези сили за отмъщение и бива затворен. Тет Адам се превръща в легенда, която разказва за Черния Адам. 5000 години по-късно, той е освободен, но не и променен и отново започва да упражнява тъмното си чувство за справедливост върху света. Петима съвременни герои, известни като Обществото на справедливостта – Хоукман, Доктор Съдба, Атомният Разбивач и Циклон – ще се опитат да го върнат във вечния плен.

Заедно с Джонсън участват и Алдис Ходж („Град на хълм“, „Една нощ в Маями“) като Хоукмен, Ноа Сентинео („За всички момчета, които обичах преди“) като Разбивачът на атоми, Сара Шани („Час пик 3”), Маруан Кензари („Убийство в Ориент Експрес”, „Аладин”), Куинтеса Суиндел („Пътешественици”) като Циклон, Мохамед Амер („Рами”), Бодхи Сабонгуи („Милион малки неща“) и Пиърс Броснан (франчайзите за Джеймс Бонд и „Mamma Mia!“) като Доктор Фейт.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *