Ще гледаме най-новите филми на Sony у нас на стрийминг

Sony Pictures Television и WarnerMedia удължават сделката за разпространение на съдържание в Централна и Източна Европа

10 февруари 2021 г. Sony Pictures Television и WarnerMedia обявиха днес продължаване на споразумението за разпространение на съдържание в Централна и Източна Европа, което означава, че ще гледаме предстоящите игрални филми на Sony Pictures Entertainment (SPE), ексклузивно по двата канала на HBO и стрийминг платформата HBO Мах у нас и в целия регион.

Списъкът включва някои от най-големите и най-очакваните настоящи блокбъстъри на Sony Pictures Television, включително „Венъм: Време е за Карнидж “, „ Ловци на духове: Наследство“, „Unchartered“, „ Морбиус “ и „Спайдърмен: Няма път към дома“, чиято премиера през декември отбеляза 3-то място в историята на боксофиса и до момента е генерирал глобално 1.7 милиарда долара приходи.

Включени са също така аплодираният от критиката „Бащата“, както и „Monster Hunter: Филмът“ с Мила Йовович, „Коледна изненада“ с Кристен Стюарт, „Галерия на разбитите сърца“ с Джералдин Висванатхан. Както и голям брой заглавия от някои от най-популярните франчайзи на SPE, като поредицата „Хотел Трансилвания“, „Зайчето Питър“ и „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, филмите за Спайдърмен и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“.

Сделката за филмови и телевизионни сериали обхваща териториите в Централна и Източна Европа, правейки достъпни тези SPE заглавия в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Молдова, Словения, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Северна Македония. Напомняме, че на 8 март HBO Max заменя HBO GО в изброените държави и заглавията ще бъдат налични в новата платформа за стрийминг.

Марк Йънг, изпълнителен вицепрезидент, Networks & Distribution, Sony Pictures Television EMEA, споделя: „Докато нашата индустрия се движи по пътя си в ситуацията на пандемия, е фантастично да консолидираме отношенията си с нашите партньори от WarnerMedia в Централна Европа. Това е страхотен начин да представим размаха на Sony Pictures Television, включващ поредици и най-големите и най-очакваните ни нови филмови заглавия.”

Ханес Хейелман, изпълнителен вицепрезидент „Програмиране“, WarnerMedia EMEA, допълва: „Ние се ангажираме да предоставяме изключително и забавно семейно съдържание в нашите HBO канали и стрийминг платформата ни HBO Max. Разширеното партньорство със Sony Pictures Television ни позволява да имаме още по-фантастични заглавия, на които публиката да се наслади, като част от богато, разнообразно и завладяващо стрийминг изживяване.”


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *