Яна Средкова и Джулиана Гани покоряват нощна София

Две от най-красивите и желани българки – Джулиана Гани и Яна Средкова, все по-често биват забелязвани в едни от най-популярните и луксозни заведения.

Двете красавици освен че изглеждат перфектно една до друга са доста добри приятелки и много често пътуват и зад граница.

Без значение дали става въпрос за дневен или нощен живот, Яна Средкова и Джулиана Гани винаги събират погледите където и да се появят. Двете са в перфектна форма и изглеждат повече от зашеметяващо.

И двете дами са блян за мъжете, защото освен красиви са и изключително успешни. Джулиана Гани е носител на безброй титли, има издадена стихосбирка, няколко музикални проекта, завидна кариера в модата и към днешна дата е един от най-успешните български инфлуенсъри. Яна Средкова също е носителка на няколко престижни титли, както и собствен бизнес „Yana’s Bakery“, който се развива повече от перфектно и тепърва изненадите в професионален план от нея предстоят.

В момента, ослепителната Джулиана Гани е в едно от най-рейтинговите предавания в родният ефир „Като две капки вода“ и безспорно обира овациите на зрителите, публиката и журито. От своя страна, Яна Средкова я подкрепя винаги когато може и присъства на лайфовете на шоуто.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *