Дирят най-красивата столичанка



Избират „Мис София“ след двугодишна пауза, искат я естествена

След двугодишна пауза конкурсът „Мис София“ се завръща в търсене на най-красивата столичанка, научи „България Днес„.

На 21 май в City клуб в столицата подбрано жури ще избере най-достойната мадама, която да се окичи с лентата. Ден по-рано ще се проведе и кастинг, където ще се отсеят красавиците претендентки за първото място.

Естествена красота и чар ще са с предимство в състезанието, издават от журито пред вестника. През последните години се говори много за новите миски и подобренията във външността им, което отключва редица спорове за и против интервенциите и до колко те са допустими на подобни конкурси. Натуралната красота ще е плюс за девойките на „Мис София“.

Естествено държание, добро поводение, чар и натурална красота са това, което искам да видя. Многото силикон и хиалуронови устни няма да се толерират“ – споделя известният пиар Атанас Лазаров, който ще е част от журито и на чийто имейл адрес profile.bg@gmail.com мераклийки за титлата могат да изпращат снимки и информация.

В ролята на жури влизат и българският модел и моден експерт Венета Кръстева, която е сред организаторите, както и модният спец и лицензиант на конкурси за красота Страхил Гановски.

Интерес към конкурса не липсва. Титлата „Мис София“ винаги е била примамлива за красивите столичанки. През изминалата година събитието не се проведе заради пандемията. С отпускането на мерките с пълна сила се завръщат и конкурсите за красота. Първата на „Мис София“ и двете подгласнички ще добият правото на участват в конкурса „Мис Свят България“, както и в друг световен конкурс.


Последната носителка на титлата от 2019 г. е красавицата Кристина Пламенова. Тя успя да впечатли журито освен с хубост и с остър ум. Блондинката, която е родом от Бяла Слатина, само след две седмици ще се раздели с короната, за да я връчи на своята наследничка.

Освен всичко това, модерните безникотинови вейп устройства VOOM ще бъдат спонсори на конкурса, а момичетата ще позират с вейп устройствата. Също така, от VOOM ще изберат едно момиче, което да стане „Лице на VOOM„.

Facebook: https://www.facebook.com/voombg
Instagram: https://www.instagram.com/voombg/

Във вечерта на конкурса, напитките ще бъдат от „THE GOOD SIDER“ и изворна вода „EGO„, които се очертават като абсолютен хит на лято 2021!

Енджи Касабие за изворна вода „EGO“
Фотограф: Лео Кирилов


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *