Силвър изригна във Фейсбук: Ние сме талантите които България вече познава

Групата на народа заложиха на музикална импровизация с подръчни материали

За своята изява на полуфиналите в българската версия на британската риалити поредица „Got Talent“, момчета от група „Фантазия“ представиха музикална импровизация с подръчни материали.

Конус, кошче и тиган – това са само част от въпросите подръчни материали, които се оказа, че са изключително трудни за озвучаване и извличане на мелодия, особено на голяма сцена. Именно тези материали Групата на народа се опитаха да използват като музикални инструменти и чрез тях да създадат музикално шоу на сцената на „България търси талант“.

Журито обаче не остана особено впечатлено от представянето на „Фантазия“. Според тях, златните момчетата са се представили в пъти по-добре на кастингите на предаването, когато атрактивният им джубокс на живо толкова се хареса на зрителите, че се превърна в световна сензация.

Катерина Евро шеговито коментира изявата на Fantasy Band със следното: „Момчета, да не би да сте си заложили инструментите?“. Ицо Хазарта пък подкрепи мнението на актрисата.

В крайна сметка, група „Фантазия“ не успя да спечели симпатиите на зрителите и отпадна от шоуто, но това не е окончателно, тъй като и тази година зрителите ще имат възможността да върнат един от отпадналите полуфиналисти и да го изпратят директно на финал. Гласуването ще бъде изцяло онлайн, в сайта на предаването, а трупането на гласове ще започне веднага след последния полуфинал, на 23 май, и ще продължи само 24 часа. Участникът, събрал най-много гласове за това време ще получи „билет“ директно за големия финал на 30 май. 

Междувременно фронтменът на бенда публикува специално изявление в неговата страница във Фейсбук по повод представянето на „Фантазия“ на сцената на „България търси талант“. Ето какво написа Силвестър Матеев-Силвър:

„Вие наистина ли смяате, че група Фантазия не умее да свири? Нима сте забравили за хита „OFF:OFF“, който е изцяло на живо? Забрави ли сте за „Да или не“, забрави ли сте за „Казабланка“? Забрави ли сте за всички клипчета в интернет от сватби, балове и частни партита? Знаете ли колко трудно е да озвучи кофа, тиган, конус и всичко онова, което показахме снощи? „България търси талант“ е едно шоу и ние и двата пъти показахме, че е така. Бяхме там да се забавляваме. Но да си говорим истината, ние сме талантите, които България вече познава.. вие, нашите верни фенове, отдавна вече знаете за нас. Да дадем път на малките. Успех на Жени и на Мерт. А, на всички вас, благодарим за подкрепата.“

От Green-News.bg потърсихме Силвър за ексклузивен коментар и ето какво той сподели пред медията ни: „Група „Фантазия“ е постигнала много през всичките си 11 години в този състав. В „България търси талант“ бяхме, за да се забавляваме и да има шоу. И смятам, че такова имаше. Беше вълнуващо приключение, което ще помним. Заложихме си инструментите (смее се) и показахме креативност в това как да ги заменим с подръчни материали.



There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *