Al Amar получи голямата престижна награда Бранд на България

Трансгранично сътрудничество между Близкия Изток и България в сегмент парфюмерийна индустрия и създаване на иновативен български бранд за парфюми с арабски масла
НАГРАДАТА „БРАНД НА БЪЛГАРИЯ“ в тази категория отиде при AL AMAR.

Al Amar – марка, която носи в себе си мистерията на Изтока и изтънченият вкус на Европа.

Парфюмните масла са директен внос от Близкия Изток – Дубай и Саудитска Арабия. Високият вискозитет на парфюмните есенции позволява да са изключително дълготрайни и с наситен аромат. Брандът е с производствени бази в Дубай и към момента успешно разработва стратегия за увеличаване на собствената верига магазини в България, които към момента са 12. В портфолиото на компанията са 254 бранда парфюми включително и най-скъпия парфюм в света. Бутилката на продукта държи рекорд за най-много инкрустирани диаманти в нея – над 3571. Самият парфюм е 1,295 милиона долара.

Част от портфолиото на Ал Амар са Swiss Arabian, Sapil Parfumes, Chris Adams Parfumes, Nabeel parfumes и много други световно признати марки.
Мисията на Ал Амар е да направи достъпни за българския потребител уникалните аромати от Близкия изток. Парфюмите и маслата са със завладяващи сетивата арабски ухания, изтънчени и подходящи за всеки вкус и повод. Днес всички наши известни личности Енджи Касабие , Ники Кънчев, Есил Дюран, Ева Георгиева, Натали Гуркова, Атанас Лазаров, Рабих ел Зейнеб се доверяват на ароматите от Al Amar.

Основателят на бранда Ал АМАР – Ахмед Хамед получи официално своя престижен приз – Бранд на България.

Наградата връчи Милена Петрова, основател на център за естстични процедури, информират от PRofile interantional.
Сред официалните гости по време на церемонията забелязахме
Посланикът на Мароко Н. Пр. г-жа Закия Ел Мидауи г-жа Албена Джоунс.

Al Amar подкрепя престижната модна седмица Sofia Fashion week, наградите за мода стил и бизнес на Краси Недялков, Faces and brands на Ива Атанасова.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *