Amelie Lens и Maceo Plex водят впечатляващ списък от над 100 нови изпълнители за юбилея на фестивала EXIT!

Финализирани четири фестивални сцени!

Това лято на фестивала EXIT, две емблематични сцени на световната електронна музикална сцена събират някои от най-големите световни изпълнители, за да отпразнуват живота и връщането към нормалността след повече от 15 месеца. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T и Magdalena са потвърдени за участие в mts Dance Arena, а Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel и Roman Flügel ще бъдат в епицентъра на прогресивната електронна музика на сцената No Sleep Novi Sad.

Те се присъединиха към световните и регионални звезди, включително including David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Honey Dijon, Solomun, Boris Brejcha, Asaf Avidan, Meduza, Hot Since 82, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, Satori, Amira Medunjanin, Laibach и стотици други, които вече потвърдиха пристигането си, за да отпразнуват 20-годишнината от фестивала EXIT, планиран от 8 до 11 юли в Петроварадинската крепост.

Заедно с тези две сцени култовите и Gaia Experiment Trance също обявяват своите пълни програми, представяйки общо над 100 нови изпълнители, потвърдени за 20-годишнината на EXIT. Пълният програмен график е публикуван на официалния уебсайт на фестивала, заедно с продажбата на дневни билети, който стартира вчера по обяд.

Белгийският техно титан Amelie Lens е един от най-обичаните хедлайнери на mts Dance Arena през последните години. Тя експериментира със старите училищни касети, за да даде футуристичен „трик“, а нейната „уникална чиста форма на вечно техно“ е осигурила легендарния й статут и орди от фенове по целия свят. Maceo Plex е един от най-великите електронни изпълнители на днешния ден и ще оглави една от най-големите сцени на фестивала EXIT Той многократно е казвал, че това е един от най-добрите фестивали в света, и дори е заявявал, че това е „единственото място, където той все още има сценична треска“. Техно посланикът на Сърбия в света Tijana T също се присъединява към състава, заедно с М Magdalena и Andrew Meller B2B, Johannes Brecht live и Bona Fide.

No Sleep Novi Sad сцена анонсира Patrice Bäumel, холандски диджей с дългогодишен опит, предстоящи техно звезди, белгийският Farrago и мултиталантливият италианец Adiel, след това Agents Of Time в диджей сет, един от най-важните артисти на немската електронна сцена, музикален хамелеон Roman Flügel , също така още един холандец, отличният електронен продуцент и композитор Eelke Kleijn. Програмата на NSNS е подобрена с изпълнения на Dejan Milićević, b2b сет от любимците на местната публика Vladimir Aćić и Filip Xavi и завръщането на сръбския продуцент с адрес в Ню Йорк X-Coast. На изгряващите звезди също се дава възможност да участват на EXIT като Katalina, победителката в първото Let’s mix it DJ competition през 2020 г., подгласник Lanna and FM (Filip Nikolić) ,който беше финалист. Също така ни потвърди виден диджей и продуцент на регионалната сцена TKNO, сръбско-бразилското дуо Duc in Altum, RAR и Human Rias.

Регионално известната електронна сцена Urban Bug носи до 84 изпълнители в четири фестивални вечери, докато Gaia Experiment Trance също завърши своя състав с днешното съобщение на Species и Hardy Veles, които ще представят своето изпълнение на живо.

ПРОТОКОЛ ЗА ФЕСТИВАЛИ КАТО НАЙ-СИГУРНИТЕ ТОЧКИ ЗА СРЕЩА И НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ

Водещи сръбски музикални фестивали наскоро представиха протокол, създаден в съответствие с най-новите научни изследвания в цяла Европа, който потвърждава, че при определени ограничения за влизане рискът от разпространение на инфекцията е почти незначителен. Протоколът предвижда, че тези, които са били ваксинирани, ще могат да участват във фестивалите, ако имат сертификат, че са преминали Covid-19, също такка тези които имат отрицателен PCR или антигенен тест, което ще направи тези срещи едни от най-безопасните. Кризисният щаб говори положително за протокола и прогнозира връщането на проявите от 21 юни, при условие че поне 50 процента от пълнолетните граждани са ваксинирани до тази дата, с по-нататъшно подобряване на епидемиологичната ситуация. Обединените фестивали на Сърбия, водени от EXIT и други ключови участници в сръбската фестивална сцена, впоследствие стартираха национална кампания за младежка ваксинация, благодарение на която самият процес се ускори и само 2% останаха до желаната цел,а епидемиологичната ситуация е силно подобрена.

20th ANNIVERSARY OF THE EXIT FESTIVAL

Голямото честване на 20-годишнината от фестивала EXIT ще се проведе от 8 до 11 юли 2021 г. в Петроварадинската крепост, а вече са потвърдени някои от най-големите световни и регионални имена като например. David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomon, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Medusa, Paul van Dyk, Artbat и Sheck Wes. Пълният график по дни можете да намерите на официалния уебсайт на фестивала.
Всички промени в датите на изпълнителите ще бъдат обявени своевременно, като например преместване на представлението на Sabaton в петък, 9 юли.

Билети за Български граждани: Bilet.bg | Exit Festival 2021


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *