PR на годината отново здраво в ръцете на Атанас Лазаров

Кристина Димитрова, Шеф Никола Симеонов “ На кафе”, Наталия Кобилкина,Силвия Джагарова,Ирина Папазова,Пейо Пеев, Светла Дукатева и Ани Карагеоргиева си тръгнаха с награди от 30-ти юбилейни награди за Мода, шоу и бизнес.

PR-ът на звездите Атанас Лазаров бе сред отличените на юбилейните 30-и награди за мода, шоу и бизнес, организирани от дизайнера Красимир Недялков. Атанас Лазаров, който е от Пиринския край, успя да изгради зашеметяваща кариера. Затова не е и никаква изненада, че вече няколко години именно той получава наградата „PR на годината“, а преди време бе отличен и за „PR на десетилетието“, пише PRofile interantional. 

Атанас Лазаров наскоро успешно и смело стъпи и на музикалната сцена със своята сценична половинка Галя Георгиева и създадоха заедно „Дует с кауза”, за да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, борят се и за повече българска музика в националния ефир. 

Личности като Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и други се доверяват на Атанас Лазаров и вече близо 20 години той изпъква със собствен почерк и идеи, които реализира повече от успешно.

Освен с публичните комуникации, концерти и турнета, PR-ът Лазаров е автор и тв продуцент на екзотичното травел шоу „Дестинации”, чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип и нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света.

В далечен и екзотичен Занзибар заедно с Мария Силвестър и д-р Венета Павлова зарадваха с над 70 кашона с подаръци за най-малките деца без родители от сирипиталището Бу Бу Бу. 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *