Pulse с изцяло нов подход в лайфстайл сектора

Следвайки световната тенденция за водене на здравословен начин на живот, Pulse предлага изцяло нов подход към клиента. Лидерът в лайфстайл услугите у нас актуализира идентичността на бранда, поднасяйки една завършена комбинация от услуги за всички, които желаят първокласни условия за спорт и релакс.

„Последните няколко години наистина тестваха силата на нашите членове по начини, които никога не бихме си представили.“ – коментира Марина Генчева, оперативен директор на Pulse. „Вдъхновени от мотивацията на клиентите, ние разработихме нова концепция, чрез която да им предоставим решение за всяка активност от свободното им време.“

Pulse има за цел да предефинира какво означава да си във форма, силен и здрав. Това е видимо по трите последни проекта на компанията: храна на място Pulse Food, изготвяне на хранителни режими и неограничени персонални тренировки в специални VIP зони – Pulse Revolution.

Съвсем скоро отвори врати и Grand Hotel Therme, в който клиентите на Pulse могат да се възползват от преференциални условия. Това е третият клубен хотел след Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas. Новото клубно бижу впечатлява с огромни термални открити и закрити басейни, безкрайни кулинарни изкушения и спираща дъха гледка.

„Здравето на ума и тялото вървят ръка за ръка. Ние сме развълнувани да предложим тези допълнителни услуги, за да помогнем на всеки да води ползотворен и щастлив начин на живот.“ –  казва Цветомир Грозданов, търговски директор на Pulse. „От редуциране на стреса след работа в СПА зоната, тренировка и възстановяване при топ условия и храна, съобразена с фитнес целта,  до хотелско настаняване без аналог – ние наистина затваряме кръга на лайфстайл услугите.“ – добавя още г-н Грозданов.

Клубът се развива с удивителни темпове, за което свидетелства и предстоящото откриване на нови два обекта: Pulse Mall of Sofia и Pulse Studentski Grad. Грижата за здравето става все по-голяма част от бизнес модела на компанията чрез специален абонамент, включващ допълнително здравно осигуряване и бъдещото отваряне на специализирана клиника в непосредствена близост до Pulse Mladost. Благодарение на Pulse, да се чувстваш пълноценно и да водиш един по-добър начин на живот, изглежда все по-постижимо за все по-голяма част от българите.

 


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *