Shaghaf Oud – унисекс ароматът който ще ви завладее!

Представяме ви поредният завладяващ аромат от Al Amar, който ще ви завладее и ще ви остави без дъх.. Shaghaf Oud е аромат към който няма как да бъдете безразлични.

КУПИ ОТ ТУК

Shaghaf Oud | Отлична цена от Al-amar.bg
SWISS ARABIAN PERFUMES

Shaghaf Oud е ориенталски аромат на уд, който ви дарява с несравнимата красота. Shaghaf Oud се отваря с ценни нотки от шафран, известен също като червено злато сливайки се с агарово дърво, който тече като река, и се влива с нарастваща интензивност през всеки слой на аромата. Тъй като удът е част от сърцето на аромата, той събужда изискана роза и нюанси на дъхава пралина. В основата на тази композиция, удът се среща с топлата прегръдка на ванилия, като ви облива в перфектната комбинация. Shaghaf Oud е унисекс аромат той е идеален за топлите летни дни.

Количество: 75мл

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Страстен уд

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *