Shaghaf Oud Aswad – завладяващ унисекс аромат от Al Amar

Точният момент, търсената страст, точният аромат.

Shaghaf Oud Aswad е многопластов и същевременно прелестен аромат, точно като чувствата, вдъхновили създаването му.

Shaghaf Oud Aswad е аромат от изтока. Носи дървесни нотки, на масло от уд, като в началото се усеща мирис на цветя, дървесни аромати и скъп шафран. Началните нотки надграждат постепенно прекрасния аромат на сърцето. Комбинацията на розов и жасминов цвят със земния мирис на пачули и билки, води до усещането на най-безценния аромат. Неповторимият мирис на масло от агарово дърво започва да се появява през ароматите на цветята, дървото и билките и прелива в чувствен мек завършек. Маслото от агарово дърво носи мекота, кадифен допир и приятен кехлибар. Маслото от уд съчетава всичко – обвива около вас було от чисто злато.

Shaghaf Oud Aswad е унисекс аромат, идеален за по-хладните сезони.

75мл

КУПЕТЕ Shaghaf Oud Aswad КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК


ИМЕ НА АРАБСКИ ПРЕВОД: Страстен черен уд

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОчти ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *