SHAWQ – вдъхновен от желанието

SHAWQ EDP

SHAWQ EDP | Отлична цена от Al-amar.bg

Открийте за какво жадува сърцето ви.

Shawq е вдъхновен от желанието. Той е интензивен аромат, носещ в основата си мускус, цитруси и цветя, който изразено казва, че е подходящ за топлите дни, целунати от жаркото слънце.

Началните нотки на парфюма са на ободряващ лайм, ананас и касис. Уханието на зрели плодове изразено продължава в основната част на парфюма с комбинация от момина сълза и бреза, придаващи му едновременно дързост и ефирност. Ароматът на пачули още повече подсилва присъствието на дълготрайното ухание на основата, с преливащи нотки на чувствен мускус и амброксан. Съставките придават топла форма и неподражаемо ухание на Shawq.

Shawq е унисекс парфюм, част от серията парфюми на марката Swiss Arabian.

100мл

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА:    Жадувам те

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *