SHUMOUKH AL GHUTRA – аромат, който отличава!

Носете ароматът, който ви отличава.

Shumoukh Al Ghutra е символът на мъжествеността, гордостта и доблестта. Заявява категорично позицията на мъжа, който го носи.

Връхните нотки на Shumoukh Al Ghutra се на силното ухание на зелен галбан. В комбинация със свежестта на ябълка и нежността на теменужка, ароматите подават ръка на основните нотки. В тях се усеща характерния вибриращ аромат на естествена кожа, подобен на ритъма на барабан. Следва отличителният мирис на кедрово дърво, който огражда земния и богат оттенък на дървесната кора. Сладострастната ванилия внася топлина във финалните нотки и нежно се смесва с чувствения мускус . Това е аромат, който като блясък връща далечен спомен за мъж, който язди кон през безкрайните пясъци на пустинята.

Shumoukh Al Ghutra е аромат за мъже, който е идеален за носене в топли дни.

100ml

SHUMOUKH AL GHUTRA

 

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА:   Слава, превъзходството, достойнството и мъжественост

Парфюми Swiss Arabian
    Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
    Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА НА AL-AMAR – WWW.AL-AMAR.BG И СЕ ПОТОПЕТЕ В МАГИЯТА НА ОРИЕНТАЛСКИТЕ АРОМАТИ


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *