Телевизионният канал HGTV стартира продажби на рекламно време в България

HGTV (Хоум енд Гардън ТВ) – водещият телевизионнен канал с предавания за  дома, градината и качествения начин на живот започва продажба на рекламно време в България през месец май. Каналът, собственост на Warner Bros. Discovery (WBD), разказва увлекателни семейни истории, запознава ни с експерти в областта на недвижимите имоти, строителството и ремонтните дейности и представя невероятни трансформации на домове, които вдъхновяват аудиторията.

От този месец локални и международни марки у нас ще имат възможността да рекламират своите продукти и услуги в тематичния канал. Това са рекламодатели с продукти и услуги в сферата на ремонта и обзавеждането на дома, обработването на градината, недвижимите имоти, почистването и др. 

HGTV е един от водещите ни канали и ние сме щастливи да го включим в рекламните си пакети в България заедно с Discovery, TLC, ID, Travel Channel и Eurosport. Всеки канал от портфолиото на Warner Bros. Discovery носи специфично съдържание и с това допълнение нашите партньори ще могат директно да комуникират и популяризират своите марки пред тези зрители, които се вдъхновяват от преобразяване на домове, от проекти „направи си сам“, от идеи за декорация, както и от интересни водещи и техните лични истории.“, споделя Андрей Григореску, вицепрезидент „Реклама продажби“ за Централна Европа, Близък изток, Северна Африка и Турция в Warner Bros. Discovery.

В началото на 2021 г. телевизионният канал HGTV започна излъчване у нас с изцяло локализирано на български съдържание. Тогава каналът, собственост на Warner Bros. Discovery, замени съществуващия Fine Living. Въвеждането на рекламно време за продажба е стъпка напред за HGTV  и показател за неговото развитие на нашия пазар.

WBD вече продава рекламно време в шест от линейните си канали, разпространявани в Балгария – Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery (ID), Travel Channel, Eurosport и HGTV. Всички канали на WBD, отворени за реклама в България се обслужват от The Sales House (TSH).

През месец май по HGTV стартират няколко нови предавания:

Къщи с истории запознава зрителя с Майк Лемие, Рич Соарес и Джен Макдоналд – трима страстни природозащитници, които искат да възстановят исторически домове в Плимут, Масачузетс. Във всеки епизод експерти по история, дърводелство и дизайн се обединяват, за да спасят вековни имоти в САЩ, като споделят информация за произхода на къщите и историите на обновяването им. Първият епизод е озаглавен „Тази с Марк Твен“ и в него екипът възстановява градинска барака от 1800 г., построена от един от най-богатите хора на епохата.

Звездата на HGTV – Тарек ел Муса идва с ново шоу заедно с половинката си Хедър. Бързите продажби на семейство ел Муса е документална поредица, която проследява личния и професионалния път на любимите на феновете младоженци и експерти по недвижими имоти Тарек Ел Муса и Хедър Рей Ел Муса. Наскоро сключили брак, всичко при тях е свързано със семейството, тъй като отглеждат заедно двете деца на Тарек от предишния му брак и очакват бебе. Премиерата на първия от осемте едночасови епизода е на 18 май.

В новия сезон на поредицата Спешно реновиране домове изпаднали в тежко състояние в резултат на пожар, наводнение, буря или друга неочаквана катастрофа, получават спасение. Експертите по аварийно възстановяване, сестрите Кирстен Мийхан и Линдзи Уселдинг, спасяват имоти от неочаквани и трагични бедствия и помагат на клиентите си да преодолеят проблемите и да създадат напълно преобразен дом, дори по-добър от предишния. Поредицата стартира на 31 май от 22:00 часа с първия от осемте едночасови епизода.

В САЩ телевизионният канал HGTV е сред десетте най-големи кабелни мрежи, като достига до 88 милиона домакинства.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *