Десислава Каранова с първи подкаст

Наскоро младата авторка Десислава Каранова стартира един по-различен подкаст, който нямаше как да остане незабелязан. 
“Имаме нужда от повече разговори очи в очи с нещата, за които се мълчи. Разговори без филтри, без маски, без цензура и БЕЗ КЛИШЕТА. Не питам за какво ти се говори, питам за какво ти се мълчи… да си поговорим за него?” 

С тези думи лично тя представи своя проект в социалните мрежи, а и още след първите два епизода се забеляза, че наистина “имаме нужда” от точно тези разговори. Прави впечатление, че Десислава избягва актуалните “клюкарски теми” и гостите които можем да видим навсякъде. Тя говори за една друга пандемия на днешното време- Емоционалната. За всичко, за което мълчи младото “дигитално” поколение – тревожността, токсичността, изгубените битки и малките победи, за любовта, егото и всички онези емоции и отговори, които рядко споделяме. Но колко по-лесно е някой друг да ги каже вместо нас? Може би и за това първите два епизода дадоха такъв добър отзвук!
Десислава Каранова е  пример за това как талантът и красотата могат да вървят ръка за ръка. Има собствена стихосбирка „Без клишета“. Книгата беше отличена  с награда за “Дебют” в миналогодишните награди на “Бизнес дама на годината”, а цитати от нейните редове най-вероятно сте виждали почти навсякъде – от  случайни публикации в  социалните мрежи, до малките късметчета със сутрешното Ви кафе.

Посланието, което оставя водещата след себе си е едно- ако ти се даде поле за изява от теб зависи дали ще си като всички останали или ще изградиш свой собствен почерк, с който да вдъхновяваш….

Надяваме се все повече създатели на съдържание да залагат на второто.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *