Андреа по-гореща от лятото

Балканската звезда Андреа съвсем скоро ще представи новият си музикален проект. Към момента, все още не е ясно дали парчето ще бъде за българският или международният пазар, но сме сигурни че меломаните го очакват с голямо нетърпение.

Любопитен факт е, че за своята локация на видеоклипа, Андреа избра новият хит Sweet Homes Bulgaria, който гостуваха и редица популярни личности това лято.

Разбира се, в новото видео на балканската звезда ще има ударна доза провокация, а певицата ще бъде по-естествена и натурална от всякога.

За перфектната си визия, Андреа избра бижута от XO Boutique, най-новите бански костюми на MED, а както вече споменахме, локацията ще бъде Sweet Homes Bulgaria.

Специално за Андреа, MED предоставиха на певицата най-новата си линия бански костюми, които подчертават перфектната фигура на изпълнителката.

Балканската звезда Андреа се е потопила в лукса на Sweet Homes Bulgaria.

От Sweet Homes Bulgaria дори са осигурили личен асистент на Андреа, който да се грижи да не липсва нищо на балканската звезда.

Меломаните нямат търпение да видят и чуят какво ли е подготвила Андреа за тях, но са абсолютно сигурни, че ще бъде тотален хит.

Междувременно, актуалният хит на Андреа „Егоист“, може да бъде гледан в ефира на „Hit Mix Music“ и „Фен ТВ“.

Снимка: Duran Duran


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *