Броени дни остават до дебюта на най-мащабния фестивал в България това лято ARTE FEASTIVAL 2021

Броени дни остават до старта на най-мащабния семеен празник и дълъг парти уикенд в живописния Велинград ¬– АRTE Feastival. Фестивалът отваря вратите на забавлението и започва официално в петък, 20 август, в 14:00, и продължава до късните часове на неделя, 22 август, с най-пъстрата, музикална и артистична, увлекателна и комедийна програма, представяна у нас. Четири основни сцени, осем обособени зони и над 40 артисти очакват хора от всички възрасти, цели семейства и шумни компании, за едно незабравимо преживяване във Велинград.

Нетърпелива е не само публиката, но и световните и наши артисти, които стават част от АRTE Feastival. Пред български медии звездите от Босна и Херцеговина и хедлайнери на първата фестивална вечер, Dubioza Kolektiv споделиха колко обичат да се завръщат в България и обещаха премиера на част от най-новите си песни пред публиката във Велинград. Skye от Morcheeba, които ще се качат на сцената на 22 август, пък разкри с какво нетърпение бандата очаква отново да се срещне с верните си български фенове, колко се вълнуват пак да се завърнат към нормалния живот и да правят това, което най-много обичат.

Виж програмата на основната сцена по дни и часове на дебюта на амбициозния нов български фестивал ARTE Feastival тук:

Main Stage

20.08. Петък

17:30 Контрол
19:00 Dub Pistols
21:00 Dubioza Kolektiv
22:45 DJ Sandi Rivera

21.08. Събота

16:00 Деси Добрева + DIAN SOLO
18:00 Керана и космонавтите
19:30 Djaikovski
21:30 Goran Bregovic
23:15 DJ Mahmut Orhan

22.08. Неделя

17:45 Love Itoya
19:15 De Phazz
21:00 Morcheeba
22:45 DJ Roger Sanchez

Цялата подробна програма може да намерите и на https://artefeastival.bg.

ARTE Feastival представя специална младежка зона Young Power сцена, която всички деца и тийнейджъри няма да искат да напуснат заради участието на 100 Кила, Михаела Маринова, Михаела Филева, DARA, СкандаУ, Ballan, Victoria Georgieva, Павел и Венци Венц, Andreas the Magician.

В допълнение към премиум музикалното преживяване за всеки меломански вкус, ARTE Feastival предлага на публиката и пъстра селекция от забавления за цялото семейство и интензивни фестивални емоции – три дни, 20 часа на ден, без прекъсване, за да докаже, че България е готова за истинска, съвременна фестивална култура. Тридневната фестивална програма включва комедийни стенд-ъп спектакли в Comedy & Cinema Club, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, състезания по приготвяне на коктейли и надяждане на Chefs Stage, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и много други.

За посетителите, и възрастни, и деца, има предвидени непрестанни арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическо училище, часовете по танцова анимация и още – футболен дартс, билярд, туистър, баскетбол, футбол, подскачащи чували.

Полезна информация:
Къмпинг

В допълнение към богата леглова база на курортния Велинград, фестивалът предлага и комфортна къмпинг зона за палатки, която се намира на пешеходно разстояние от фестивалните зони и е оборудвана с мобилни тоалетни и душове, както и зона с достъп до електричество. Цялата информация за нея, може да откриете тук.

Билети

Различните категории еднодневни и тридневни билети за ARTE Feastival са в продажба на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“ и са на цени от 60 до 150 лв. Цената на билетите на място ще бъде 80 лв. за еднодневен билет и 150 лв. за тридневен пропуск. Децата до 10 години влизат с безплатен билет, който трябва да бъде заявен на ticketstation.bg, и да бъдат придружени от родител с редовен такъв. Подробна информация за останалите категории билети има на Ticket Station.

Билет със застраховка

За първи път в България, Fest Team предлага на посетителите на своите събития и прогресивната услуга: индивидуална застраховка на билета в партньорство с EUROINS. При различни непредвидими и неочаквани събития, при ситуации на злополука или акутно заболяване, ПТП, на път към събитието, положителен Covid-19 тест и други различни инциденти, всеки закупил застраховка, ще може да възстанови сумата за билета си.

Подробна информация за това какво покрива и какво не – индивидуалната застраховка на билета може да намерите тук.

За още АRTE Feastival информация – следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *