БЪЛГАРИЯ ОТПРАЗНУВА ЗАВРЪЩАНЕТО НА ГОЛЯМ ЕКРАН НА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ ДЖЕЙМС БОНД С ЕКСКЛУЗИВНА ПРОЖЕКЦИЯ НА “СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА“

Чакането приключи!

На 29 септември, в Cinema City Парадайс център в София, се състоя първата официална прожекция за България на дългоочаквания 25-ти филм от иконичната поредица за Джеймс Бонд – Смъртта може да почака. Впечатляващата суперпродукция бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като агент 007 и по впечатляващ и емоционален начин затваря дълбоката и драматична арка на героя, започнала през 2006 с хита Казино Роял.

Преди самата прожекция зрителите имаха възможност да се насладят на специална изложба, посветена на 60-годишната, богата киноистория на франчайза. Тя включва оригиналните постери на всички 25 филма от поредицата, както и интересни факти за шестимата незабравими актьори, обличали смокинга на емблематичния агент 007 – легендата сър Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и не на последно място, Даниел Крейг, които бележи „нова ера“ във филмите за Бонд и чиято лебедова песен е в Смъртта може да почака. Наред с изложбата, гостите на събитието се докоснаха и до забележителния мотор на Triumph – Scrambler 1200 HX, който Джеймс Бонд кара във филма.

Изложбата „Наследството на Бонд“ ще бъде достъпна за всички посетители на Парадайс център, на втория етаж, непосредствено до входа на Cinema City, до 11 октомври, включително. Моторът може да бъде видян до вечерта на 1 октомври.

За неповторимата атмосфера и доброто настроение на събитието допринесоха и официалните партньори на филма DHL, Heineken и Smirnoff, които бяха осигурили тематични подаръци за всеки един от зрителите, а на бар, изграден на открито на терасата на мола, гостите можеха да опитат емблематичните питиета, вдъхновени от вселената на Бонд.

Специален гост на събитието беше Негово превъзходителство Роб Диксън, посланик на Великобритания в България, който поздрави присъстващите зрители и заедно с тях сподели вълнението от първата среща с новия филм за култовия агент 007. Сред останалите верни фенове пред екрана бяха Орлин Павлов, Васил Петров, Владислав Карамфилов – Въргала, Павел Николов от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Николай Попов от Обратен ефект и др.

Прожекцията се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи на територията на страната ни, както и при засилени мерки за сигурност, целящи опазването на тайните на Джеймс Бонд. България е част от световната кампания „Запазете тайните“ с хаштаг #СпойлеритеМожеДаПочакат – целта е хората, гледали Смъртта може да почака, да не разкриват подробности от сюжета, за да могат всички останали сами да разкрият тайните от последното участие на Даниел Крейг като 007.

Чакането приключи! Смъртта може да почака е предпремиерно в кината от днес, 30 септември, и премиерно от 1 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *