Валентина се впуска в чалгата! Благодарение на Тина Търнър открива таланта си ВИДЕО

На музикалния небосклон се появи нова певица, която има амбициите да се превърне в новата фолк звезда на България.  Решила е да не ползва псевдоним, а да заложи на истинското си име Валентина. Нейната дебютна песен „Ничия любов“ се радва вече на значителен интерес. 

Валентина е решила да върви по пътя към славата сама, без да се доверява на музикални компании. „Продуценти в България не съществуват вече, затова е безсмислено да подписвам договори. Но да видим, в бъдеще може някоя фирма да ме изненада приятно и да промени тази моя нагласа“, обяснява тя. 

Новото попълнение в шоусредите е завършила професионална гимназия по дизайн. Била е в един клас с известния гримьор Микеле, който се е подрижил и за визията й в клипа.  

Музикалния си талант Валентина наследява от баща си, който е свирел на китара. Тя също е ходила на курсове по китара и пиано, но не се чувства толкова уверена с музикалните инструменти. 

Певческият й талант е забелязан първо от неин приятел, а след това и родителите й обръщат внимание, когато я чуват да си тананика под носа известна песен на Тина Търнър.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *