Гледаме Клеър Дейнс и Тимъти Олифант в трилър сериала на HBO Max „В кръг

Днес в HBO Max е премиерата на очаквания драматичен трилър „В кръг“, в който Клеър Дейнс, Тимъти Олифант (Амстердам, Дедууд) и Зази Бийтс (Черно огледало, Deadpool 2, Жокера) си партнират в една неочаквано заплетена история за миналото, кото винаги ни настига. ТРЕЙЛЪР

„В кръг“ връща Содърбърг към корените му в киното и ползването на хипервръзките в сюжетите. Минисериалът в шест части е морално сложна история за отвличане, което пресича живота на няколко герои по изненадващ начин. Това е и завладяващ портрет на съвременен Ню Йорк, с въвеждането на различните си герои – привилегировано семейство от Манхатън (Клеър Дейнс и Тимъти Олифант), известният готвач, в чиято роля влиза Денис Куейд, както и двойка гвиански похитители, които са изпратени от бизнесдамата в сянка на Си Ес Ейч Паундър, за да отмъстят за нещо в миналото й. „В кръг“ е от онези възлови трилъри, които майсторът на жанра Содърбърг умее чудесно да създава и след това да разплита.

Първите два епизода са налични в стрийминг платформата HBO Max, a следващите очакваме, отново два по два, на 20-ти и 27-ми юли.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *