Ето какво изкушава Благой Георгиев

Безспорно една от най-коментираните популярни личности в България е Благой Георгиев. Личният живот на футболиста винаги е зорко следен от жълтите медии, както и доста поукрасен.

Докато разпуска на родното Черноморие, Благой Георгиев сподели в социалните си мрежи какво го изкушава и дали изпитва угризения.

Е, отговорът е че футболиста не изпитва никакви угризения и се наслаждава на здравословните продукти на Xylitol.

Ксилитолът е природен продукт, при чието усвояване, от организма се отделя близо 40% по-малко енергия, отколкото при преработката на захарозата. Също така се наблюдава и ефективно действие срещу кариесогенни процеси в устата.

Компанията LOTTE е основана през 1948 г. и днес представлява глобален конгломерат и има над 60 000 служители в различни индустрии. Дъщерното дружество LOTTE Confectionary е създадено през 1967 г. и е най-големият производител на дъвки и бонбони в Южна Корея и Япония. LOTTE Confectionary притежава производствени мощности освен в Южна Корея и в Китай, Индия, Русия, Виетнам, Белгия и Пакистан. Безспорен лидер на азиатския пазар, компанията дистрибутира своите продукти по целия свят. Портфолиото на компанията включва над 200 вида продукти – дъвки, бонбони, шоколад и всякакви други захарни изделия.

Инкозметикс АД е официален дистрибутор на продуктите на LOTTE Confectionary. Дъвки Xylitol и бонбони Anytime са специално подбрани за всички, които се грижат за себе си и имат добра здравна култура.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *