Жасмина Стоичкова заряза поредния, който няма отношение към нея! Eто какъв мъж си търси СНИМКИ

Една от най-успешните носителки на короната „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова иненадващо разкри, че няма мъж до себе си. Зарязала е поредния, който не й ходи по гайдата и не удовлетворява всяко нейно желание. Чаровната брюнетка доскоро беше щастливо обвързана, но към днешна дата е сама. 

Нейни приятелки са в шок от развоя на нещата, тъй като гаджето й я е носил на ръце и угаждал на всеки неин каприз. Но явно само в началото, щом му е била шута.  Именно той плати операцията й на носа прези няколко месеца и новите фасети, които се виждат от красивата й усмивка. 

Признанието на Жаси дойде при разговор с фенове, които й задаваха въпроси в Инстаграм. Там тя сподели, че в момента е сама и търси нов човек, до който да се събужда щастлива. 

А какъв трябва да е той ли?! Стоичкова отговаря кратко и ясно: „Без комплекси и смел“, какъвто явно вече бившият й приятел, с когото е от януари, не е. На всички ни изглеждаха щастливи, особено когато я беше завел на шопинг в Истанбул. Но само тя си знае какво не му е харесала, че да зареже този лъскав живот. 

Припомняме, че красавицата имаше връзка и със сина на разстреляния висаджия Румен маринов – Нарциса. „Имахме взаимоотношения, но останах доста разочарована. С толкова много хазарт и проиграни пари няма как да бъда щастлива“, сподели тя при раздялата си с него и запознанството на новия, който зарязала наскоро.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *