Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли 2023

Юли месец е изпълнен с нови заглавия, поредици за дома, криминални и разследващи случаи и филми по телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV,  Food Network и HBO. С нетърпение очакваме круизното приключенско реалити Морски господари и заглавията включени в Седмицата на акулите по Discovery, както и Barbie Dreamhouse: предизвикателството с водещ Ашли Греъм по HGTV. Не пропускайте Жената войн, Да живееш и Крокодилът Лайл по HBO.
Ето и препоръките ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD.

Морски господари (6×30) – нов епизод всяка неделя от 21:00 часа.   Епична, многопластова документална поредица с герои, проследяваща ежедневните борби и чудеса на борда на приключенски пътнически кораб. Екипажът и гостите прекосяват континенти, пътуват от тропически води до пълни с ледени късове морета, гледки с природни чудеса, невероятна дива природа и опасни морски преходи. Това е пътуването на живота.

Седмица на акулите 2023 (7×60) от 24 юли, понеделник-неделя, 00:00 часа. Традиционно за юли ще видим седем специални предаания, посветени на хищниците.

Голи и уплашени: последният останал (10×60) 31 юли, понеделник, 22:00 часа. Дванадесет от най-устойчивите участници от „Голи и уплашени“ се състезават за 100 000 долара и титлата „Последният останал“. Оцелелите са подложени на изпитание в дефилето Ориби в Южна Африка с предизвикателства „очи в очи“ и търсене на храна, вода, огън и подслон.

Или аз, или менюто, сезон 1 (6×60) с премиера на 3 юли, понеделник, 21:00 часа. Четирима ресторантьори се справят с предизвикателствата на откриването на първия си ресторант заедно със своите половинки. Някои двойки вече са отворили заведенията си, а други се гмуркат с главата напред, опитвайки се да оцелеят до деня на откриването.

6 дъщери, сезон 6 (8×60 ) с премиера на 16 юли, неделя, 21:00 часа. Денят никога не е скучен с единственото в страната семейство с момичета петзнаци. От привикването без памперс до храненето – животът с петзначките Бъзби е постоянно приключение. Родителите Даниел и Адам трябва да се справят с хаоса, магията и пет пъти по-голямата бъркотия плюс по-голямата си дъщеря.



90 дни до сватбата: Преди срещата, сезон 6 (18×120) с премиера на 22 юли, събота, 21:00 часа.    Американците, които вярват, че са намерили сродните си души онлайн, пътуват в чужбина, за да ги срещнат лично за първи път. Всяка двойка трябва да се справи с културните различия, докато решава дали да се обвърже или не.

SOS хиропрактика, сезон 1 (3×60) с премиера на 28 юли, петък, 22:00 часа. С новаторски хиропрактически методи д-р Алесандра Колон и нейният единствен по рода си персонал се справят с едни от най-екстремните и изтощителни физически състояния. Чрез всяко щракване, пукване и почукване тя осигурява облекчение, когато никой друг не може да го направи.

Женен за злото, сезон 2 (6×60) с премиера на 14 юли, петък, 22:00 часа. Мислите, че познавате човека, за когото сте се оженили? Помислете отново. Тези завладяващи истински истории изследват порочността след сватбата и показват опустошителните последици от това, което се случва, когато хората са предадени от тези, които би трябвало да ги обичат най-много.

Ловецът на убийци: Мъжът без лице (1х120) е премиерата на 26 юли, сряда, 22:00 часа. Бруталното изнасилване и убийство на млада майка е останало 30 години неразрешено. ДНК технологията довежда детективите, занимаващи се с нерешени случаи, до най-невероятния убиец.



Операция „Изгубено момче“ сезон 1 (5х60) с премиера на 27 юли, четвъртък, 22:00 часа. Петнадесетгодишният Мартин се обажда в полицията в Берген, Норвегия. Това телефонно обаждане води до международно разследване, което разкрива голяма мрежа от детски насилници. Този телевизионен сериал ни показва разследването на полицията отвътре.

Мечтаният дом за 100 дни, сезон 4 (14×60) с премиера на 14 юли, петък, 22:00 часа. Съпрузите Брайън и Мика Клайншмидт сбъдват мечтите на клиентите си от Тампа, Флорида. Тя е агент по недвижими имоти, той е строителен предприемач и заедно проектират и изграждат перфектния дом от нулата за 100 дни или по-малко.

Ремонти във ветровития град, сезон 3 (8×60) е с премиера на 19 юли, сряда, 23:00 часа. Интериорният дизайнер Алисън Виктория купува и възстановява исторически къщи в Чикаго. Интериорният дизайнер Алисън Виктория купува и възстановява исторически къщи в Чикаго. Без значение какви предизвикателства се крият под десетилетията боя и мазилка, тя работи, за да запази уникалните характеристики, като същевременно обновява пространството със своя луксозен стил.


Barbie Dreamhouse: предизвикателството (1×90,3×60) започва на 25 юли, вторник, 22:00 часа. Eдна от най-емблематичните играчки в света ще се превърне в реалност, когато HGTV се докосне до духа на Барби® на Mattel в новата си състезателна поредица, чийто премиерен епизод ще се излъчи на 25 юли от 22:00 часа по телевизионния канал HGTV. Вдъхновена от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона и от вълнението около предстоящата премиера на филма на Warner Bros. Pictures „Барби“, HGTV използва несравнимата сила на своите експерти-водещи, за да създаде четири изпълнени с носталгия по детството епизода. В предизвикателството, изпълнено с популярни гости, история на попкултурата и множество изненади, водещ е супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм. В него участват осем отбора от суперзвезди на HGTV, които ще превърнат дом в Южна Калифорния в истинска къща на мечтите на Барби.

Режи! (19×60) продължава с нов сезон на 26 юли, сряда, 18:00 часа. Състезателите се надпреварват да превърнат странни съставки в необикновени тристепенни ястия. В това състезание всичко е въпрос на умения, бързина и изобретателност.

Премиерата на 9 юли от 21:00 часа е Жената войн. Виола Дейвис е в главната роля във филм за истинската история на жени-воини, готови на всичко да защитят нацията си. ТРЕЙЛЪР


На 16 юли от 21:00 часа ще гледаме Крокодилът Лайл с Хавиер Бардем и Шон Мендес. Когато семейство Прим се премества в Ню Йорк, където малкият им син Джош се опитва да се адаптира към новото училище и новите си приятели. Всичко това се променя, когато той открива Лайл – пеещ крокодил, който обича ваните, хайвера и музиката, и живее на тавана на новия им дом. Двамата бързо се сприятеляват, но когато Лайл е застрашен от злия съсед, семейството трябва да се обедини с харизматичния стопанин на Лайл за да покажат на света, че няма нищо лошо в един голям пеещ крокодил. ТРЕЙЛЪР

На 23 юли ще се излъчи мини сериалът в три части Ноли. Ноел Гордън (Хелена Бонъм Картър) е на върха на успеха си, а известната ѝ сапунена опера Crossroads се радва на високи рейтинги. Тя е внезапно уволнена за една нощ – но защо?


Премиерният филм на 30 юли е Да живееш. Англоезичен римейк на японския шедьовър “Ikiru” (1952) на режисьора Акира Куросава. Когато узнава, че е болен от рак и не му остава много време, Уилямс (Бил Наи) решава да придаде смисъл на живота си.  Филмът изследва отчаяната екзистенциална борба на един обикновен човек в преследване на поставената цел. ТРЕЙЛЪР


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *