КОНЪР МАКГРЕГЪР – ИСТИНСКИ ВПЕЧАТЛЕН ОТ ГОСТУВАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ

Конър Макгрегър вдигна на крака препълнената зала „Арена София“ с появата си през изминалата нощ за „А Proper Night with Conor McGregor“. Световноизвестният ММА боец бе специален гост на събитието и изгледа с интерес всички срещи от галавечерта на MAX FIGHT 56 и специално създадената за него шоу програма.
Ирландецът поздрави всички присъстващи в залата и пред телевизионните екрани: „Гордейте се, България! Сега целият свят гледа към вас. Тази вечер е за всички нас и си пожелаваме страхотни битки.“

Конър Макгрегър гостува за първи път в България, като посещението му съвпада с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия. Всички присъстващи в залата имаха възможност да се насладят на вкуса на ирландската напитка.

Легендата на смесените бойни изкуства даде специални бонуси на новия световен шампион на UBO – Йосиф Панов и на Борислав Велев за „нокаут на вечерта“ в размер на 12 000 лева, предоставени от Proper No Twelve. Конър Макгрегър изгледа всички битки на вечерта с интерес и не пропусна да се качи на ринга да поздрави българските спортисти след победите им. Заедно с него в залата бяха и мениджърите му, които също изгледаха всички двубои от основната карта на MAX FIGHT 56.

Българинът Йосиф Панов постигна най-престижната си и важна победа до този момент в професионалната си кариера с единодушно съдийско решение срещу противника си Саид Месауд във финалната и най-чаканата битка на MAX FIGHT 56, спечелвайки световната титла на Универсалната боксова организация.

Организаторите на събитието и посещението на Конър Макгрегър в България изказват специални благодарности за подкрепата на „Гранд Хотел Милениум София“, „Национална спортна база“ и „София Ивент Център“.

Всички новини за събитието можете да следните на фен страниците:
https://www.facebook.com/conorinbulgaria
https://www.instagram.com/conorinbulgaria
На официалния сайт на събитието:
https://properwhiskey.bg
Както и на: http://max-fight.com


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *