Магда с нов хит в края на лятото

Само преди броени дни, една от най-красивите и талантливи изпълнителки в поп-фолк жанра – Магда даде подробно интервю за вестник „Телеграф“.

В него, тя повдигна завесата около себе си и допусна меломаните още по-близо до себе си. Магда винаги е била изключително искрена и както сами можете да видите, тя не участва в конфликти и скандали, а следва мечтата си – да прави музика.

Разбира се, не всичко е толкова розово. След поредица от събития в личен и професионален план, Магда споделя открито че е искала да слезе от сцената и да се откаже от музикалната си кариера. Това не се случва благодарение на две момчета, които са неотлъчно до нея, а именно Христо и Ангел, които успяват със съвместни усилия да сложат ново начало на кариерата на Магда.

Именно такъв рестарт е и новото начало за Магда в Hit Mix Music, където певицата разгръща пъпният си потенциал и поднася на меломаните само хитове. Магда стартира с хитовият си „Golden Mashup“, а след това дойде ред и на „Запали си“. Вторият сингъл на певицата „Двойник“ също пожъна успех, но актуалният хит „Всяка нова“ звучи от всеки клуб и популярни радиостанции, както и е сред най-въртяните парчета в ефира на Hit Mix Music TV.

Към днешна дата, спокойно можем да кажем, че след Лорена, Магда е второто водещо име в музикалният лейбъл. Освен тоталните хитове, доказателство за това е и графикът на изпълнителката, който не спира да се пълни с нови дати за участия.

От Hit Mix Music споделиха кадър в социалните мрежи на Магда и споделиха че певицата подготвя дует, но с кого – не разкриват, а оставят на меломаните да правят догадки..

С когото и да бъде колаборацията на Магда, сигурни сме че ще бъде поредният хит в репертоара на певицата, защото тя винаги изпипва всичко до последен детайл.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *