Най-голямата фитнес верига в България Pulse открива нов обект в най-големия офис център у нас European Trade Center

„Преди броени дни се подписа сделката за новия обект на най-голямата фитнес верига у нас Pulse Fitness & Spa в най-големия офис център в страната European Trade Center с разгъната застроена площ от над 54 000 кв.м. офиси и дом за офис централите на редица големи локални и международни компании, сред които Zara (Inditex), Vivacom и много други.“ съобщиха от консултантската компания за бизнес имоти посредник по сделката Arva Consulting.

От агенцията определят обекта Pulse ETC като среща на най-доброто от двата свята – луксът и високото качество на Pulse Fitness & Spa комбиниран с корпоративния Европейски глобален почерк и космополитност на ETC.

Специфичното на обекта е, че има за цел да посрещне нуждите на висшия и среден мениджмънт от истинско в своя клас и качество leisure и спортно изживяване, което да даде истинска добавена стойност в забързания им и натоварен график на една ръка разстояние от офиса, така че да разпуснат със сауна и масаж в обедната почивка, да започнат деня с крос и висок старт в една отбрана аудитория и висок клас атмосфера или да го завършат с йога без това да ги ангажира с реалностите на кошмарния Софийски трафик.

Обектът Pulse ETC ще се простира на площ от 1041 кв.м. и ще се придържа към стандартните за веригата висок клас, качество и многообразие на услугите, предлагайки фитнес, leisure & spa зона, разнообразни и ексклузивни групови занимания, здравословна прясно приготвена храна от Pulse Food, високо квалифицирани индивидуални спортни инструктори и много други.

От ЕТС оценяват високо добавената стойност, която една истинска по-висок клас фитнес и leisure верига като Pulse може да донесе в забързаното ежедневие висшия и среден мениджмънт на ключовите им български и международни наематели.

Откриване на обекта се очаква през есента на 2023г., съобщиха още от консултантската компания посредник по сделката Arva Consulting.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *