Най-известните стоматолози в Перник – Валентин и Венета Павлови ожениха сина си – СНИМКИ

Пернишкият топ стоматолог, съдател на клиники Ео Дент Валентин Павлов и неговата не по-малко известна съпруга доктор Венета Павлова вдигнаха пищна сватба. Двамата ожениха сина си Огнян, като тържеството се състоя в Гранд хотел Астория в София на 15-ти юли, разбра ZaPernik.com.

На снимките на щастливото събитие, които бяха споделени в социалната мрежа, двамата родители сияеха от щастие.  Семейство Павлови успешно се наложиха на денталния пазар, а техният син също тръгна по стапките им и се разви в зъболечението.  Момичето, което  застана до него пред олтара и в живота  – Цветелина – също работи в семейната фирма.

Сватбата беше както подобава пълна с известни личности с широки усмивки, вероятно направени от самите стоматолози от Перник.

Пернишката певица Ива Давидова, която пя патриотични песни на сватбата, сподели, че това е било най-веселата сватба. По снимките се мярна и звездата Веселин Маринов.

Пищното тържество беше аранжирано в царствено турско синьо кадифе и злато, а сватбеният танц на двамата влюбени младоженци се състоя сред облаци от изкуствен пушек.

Доктор Валентин Павлов бе избрал странно модно съчетание на облеклото – сиви раирани панталони и тъмно синьо сако с кремово цвете на ревера, което кореспондираше с цвета на роклята на неговата съпруга Венета. Тя пък освен късата рокля с воали бе украсила главата си с романтична шапка с периферия, ала английския кралски двор. Тоалетът й се допълваше с тежко колие с метал и мъниста и пръстен.

Младите колеги и вече партньори и в живота Огнян и Цвети също сияеха на сватбения си ден. Цвети бе избрала скромна класическа булчинска рокля с блестящ корсет и смъкнати презрамки. На дясното й рамо се открояваше татуировка. Валото също бе в класически стил, късо, а русите й букли свободно пуснати. Букетът на булката пък кореспондираше с обстановката, като бе с кремави и сини цветя с малко зеленина.
Щастливият младоженец Огнян се открояваше с изискан костюм, бяла риза, елече и папионка.

Преди купонът в хотела Огнян и Цвети сключиха църковен брак.

Източник: ZaPernik.com


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *