Орденът на eднорога на Генди Тартаковски е в HBO Max

Чакането за следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата Emmy® Генди Тартаковски – Орденът на еднорога вече приключи. Първите два епизода на новата поредица вече са в HBO Max. Стиймпънк фентъзи приказката е дело на две от марките студия на Warner Bros. Discovery, продуцирана от Cartoon Network Studios и Adult Swim. Всеки петък ще е наличен нов епизод от общо десетте за сезона. ТРЕЙЛЪР

Повтаряйки кинематографичното майсторство на предишните творби на Тартаковски, които получиха одобрението на критиката и феновете, Орденът на еднорога е свръхестествен анимационен екшън сериал, който проследява герои, които се събуждат в нови тела, за да се борят със зловеща сила през вечността.

Този сериал е истинско чудо. То показва, че в ръцете на творчески визионер и безумно талантлив екип няма ограничения за видовете истории, които анимацията може да разкаже. Това е поредица за всички поколения фенове на анимацията за възрастни.„, споделя Майкъл Оувелин, президент на Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang и Discovery Kids.

За мен тази началото на тази поредица беше положено в зората на работата ми в Cartoon Network Studios преди повече от 20 години. Всички проекти, по които работихме – Лабораторията на Декстър, Самурай Джак и Сим-бионичен титан – бяха като тренировъчен полигон, който ни подготвяше за този сериал. Отне ни цялото това време, за да можем най-накрая да се заемем с проект като Орденът на еднорога.„- казва Тартаковски.

В Орденът на еднорога злата сила надвисва над Лондон по времето на индустриалната революция. Група герои, наречени Еднорози, случайно се събуждат в телата на тийнейджъри, вместо на възрастни носители, в които са се въплъщавали в миналото. Те са могъщата магьосница Мелинда, космическият монах Сенг и елфът войн Едред. С изкривени спомени и отслабени и разпокъсани магически способности триото трябва да работи заедно с помощта на задвижвания с пара робот Коперник, за да разгадае тайните на миналото и настоящето си, които ще им разкрият пътя към победата над вечната заплаха.

В Орденът на еднорога има българско участие – аниматори от студиото „Змей“ работят по първия сезон на поредицата в партньорство с френското студио La Cachette. Голяма част от процеса на анимиране, фазирани и почистане и оцветяване е извършен в офиса в София. 

След като Орденът на еднорога бе завъшен, ще дойде ред на My Adventures with Superman. Продуциран от Warner Bros. Animation, анимационният сериал на DC ще дебютира по-късно тази година.

Орденът на еднорога е създаден и режисиран от Генди Тартаковски (Първобитно, Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, Хотел Трансилвания), с дизайн на героите от Стивън ДеСтефано (Първобитно), музика от Тайлър Бейтс (Първобитно, Пазители на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Първобитно, Самурай Джак), и дизайн на звуковите ефекти от Джоел Валънтайн (Първобитно, Самурай Джак). Героите получават гласовете си от Хейзъл Дууп в ролята на Мелинда, Том Милиган в ролята на Едред и Демари Хънт в ролята на Сенг.

В секцията със съдържание под марката Adult Swim в HBO Max, можете да гледате още анимационните поредици за възрастни Първобитно, Самурай Джак, Рик и Морти, Кралски крекери, Господин Пикълс, Металокалипсис, Пилето робот, Приятел „Усмихни се“, Аква Тийн завинаги: Плантазъм, Зомби майка, Живееш само веднъж, Рик и Морти: Съмър среща смъртта, Жилищен комплекс „В“, Рейнджър с орлово сърце, Тука и Бърти, Рик и Морти: Бонус, Бадгърл и игралните поредици Джо Пера ви разказва и Три жени на име Дебра.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *