От МАГАМА: Поставянето на допълнителна коса ще преобрази живота ти (Снимки, ВИДЕО)

Историите ги разказва живота! Обаче за някои хора тези истории не са никак леки. Ние в салон Магама ежедневно се срещаме с хора, които поради заболяване имат оредяла коса или цели плешиви зони. Сега всички ще кажат “капризи”, “какво пък толкова, малко плешиво на темето”. Когато си от другата страна на човек с преоблем нещата не изглеждат толкова незначителни. Всички искаме да сме красиви и да ни възприемат нормално и външният вид има определящо значение. Ние сме устроени така, харесваме външността, сближаваме се с приятни хора, впечатляваме се от облеклото, аксесоарите, цвета на косата, маникюра.

Какво да направят хората, които по някаква причина нямат коса?

Има много методи за поставяне дори присаждане на коса. Това не е някаква новост и въпреки това има толкова хора, които все още се страхуват или срамуват от хорското мнение.
Не е нужно да робувате на това “какво ще кажат хората”, а да вземете важното решение да бъдете себе си и да живеете живота си така както вие искате.

Мъжете са доста докачливи, когато някой спомене, че имат плешивост на главата. В този случай ние препоръчваме, поставяне на тупе. Лесно е и не изисква голямо суетене при поддръжката. За няколко минути имате косата, която сте желали без никакво притеснение дали тупето ще падне или ще се размести. Поставено с лепило или специални прикрепващи ленти мъжкото тупе може да се носи ежедневно. Стилизирайте както вие предпочитате, на път, на една страна или вдигнато назад, косата може да приеме желаната от вас форма.

https://youtube.com/watch?v=TR8j8zdz-6M%3Fwmode%3Dtransparent%26rel%3D0%26feature%3Doembed

При дамите вариантите са няколко за прикриване на плешивост. Може да се постави цялостна перука или да се комбинира тупе с поставяне на удължения за коса. И тук идват разликите.

Перуката може да се стилизира, но зависи какво е нейното качество и дали косъма го позволява. В някои случаи косата при перуката не може да се носи вдигната нагоре или зад ушите.
Когато направим комбиниран метод от удължения за коса и дамско тупе, това вече не представлява затруднение. Имате безкрайни възможности за стилизиране на косата. Удълженията и тупето са от естествена коса, която може да навивате или изправяте с преса, както и да оформяте по ваше желание. Така ще имате мечтаната прическа и цвят на косата, които сте желали. Без раздразнение на скалпа или дискомфорт при ежедневно носене.

https://youtube.com/watch?v=gH9jbbDuOJg%3Fwmode%3Dtransparent%26rel%3D0%26feature%3Doembed

Всяка дама мечтае за красива, гъста, блестяща и с красив цвят коса. Не чакайте повече, а се доверете на специалистите.
В салон Магама ще откриете безброй възможности, които са решение за хора с плешивост или цялостна загуба на коса!

Запазете час за консултация на 0898777740. София Дамян Груев 46

Перуки, тупета и продукти грижа за косата може да намерите и във физическите ни магазини:

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Magama.org

Magama-shop.com


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *