Приключенското риалити „Фантастични приятели“ с Джеймс и Оливър Фелпс се завръща с нов сезон от днес

Новият сезон на „Фантастични приятели“ с близнаците Джеймс и Оливър Фелпс отново ще ни поведе на приключение, минаващо през осем локации. ТРЕЙЛЪР

В поредицата от 8 епизода от по 1 час участват специални приятели, сред които Кори Милкрийст (Кралица Шарлот: Историята на Бриджъртън), Матю Луис (Хари Потър), Алфи Алън (Игра на тронове), Марк Уилямс (Хари Потър), Алфред Енох (Хари Потър), Хенесис Родригес (Umbrella Academy),  Наталия Тена (Хари Потър), както и българинът Станислав Яневски (Хари Потър).

Първият епизод е вече наличен и ни води в Белиз в компанията на Алфред Енох. Вижте снимки от него в галерията.

Заснет на невероятни места, сред които Турция, швейцарските Алпи, Сингапур, Австралия, Флорида в САЩ, Чили и Патагония, „Фантастични приятели“ показва как близнаците Фелпс и техните специални гости се впускат в адреналинови и вълнуващи приключения като катерене по лед, каране на снегомобил и лов на духове.

Джеймс Фелпс споделя: „Фантастичните приятели са идея на Оливър. Но веднага разбрахме, че приятелите ни, които се присъединиха към нас за първата част на поредицата, напълно я подкрепят. Винаги сме искали те да участват в дейностите и местата, на които ходим. От малък имам усещането, че да правиш нещо, което приятел иска да направи, а не непременно ти, в крайна сметка е още по-забавно, защото носи удовлетворение. Сега казвам на всеки, когато пътува, да опита нещо, което обикновено не прави. Работата с нашите приятели, страхотен екип и брат ми стана още по-специална с добрите впечатления, които толкова много хора, които вече са гледали шоуто, споделиха с нас.“

Оливър Фелпс допълва: „Пътуването отдавна е наше удоволствие и страст. Възможността да се срещнем в друга среда с колеги актьори и да създадем нови фантастични познанства беше блестящо преживяване. Да видиш света с брат си и няколко приятели… това е перфектната комбинация. Едно от нещата, които винаги сме искали, е публиката да се чувства така, сякаш е на пътешествие с нас. Искахме да покажем не само хубавите моменти от пътуването, но смятахме, че е важно да включим и онези, които хората може да забравят – ранното тръгване, дългите дни, губенето по пътя, всичко това е там.

Първият епизод Джеймс и Оливър Фелпс следват Алфред Енох (Дийн Томас в „Хари Потър и Уес Гибънс в „How to Get Away with Murder“) по време на поход през буйните джунгли на Белиз. Приятелите от Грифиндор предприемат експедиция през чудните гори на централноамериканската страна, за да изследват мистични водни пещери и древните руини на маите в Ламанай, както и да се запознаят с културата на местните Менонитската общност. След обиколка за улична храна в Сан Педро, триото се отправя към лагуната на Ню ривър, поемат с полет към омагьосващата Синя дупка – мистична коралова дупка, за която се твърди, че е дом на могъщо водно божество, и изследват магическата подводния свят на кораловите рифове Хол Чан.

Продуцентът на поредицата Даниел Шарп споделя: „Беше толкова вълнуващо да прекарваме време с Джеймс, Оливър и техните приятели, да ги наблюдаваме как откриват на какво са способни, колкото и да е трудно, и да се забавляваме в процеса. Нашата цел винаги е била да направим истински въздействащо нехудожествено предаване, което да помогне на зрителите да видят чудесата на света и радостта от пътуването, и ние направихме точно това. Работата ни с Off The Fence, HBO, The CW и много други беше удоволствие и сме развълнувани от появата на този втори, осемсериен сезон.“


Продуценти на „Фантастични приятели“ са Даниел Шарп и Агата Пиечинска („Дейвид Бекъм: от любов към играта“; „Принц Хари в Африка“), а изпълнителни продуценти са Джеймс Фелпс, Оливър Фелпс, Мартин Бленкоу и Даниел Шарп.

Нов епизод от втория сезон на „Фантастични приятели“ ще е наличен всяка сряда, а целият първи сезон също можете да гледате в HBO Max.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *