Първи тийзър на унгарския сериал Доносникът | Шест европейски продукции ще имат премиера до два месеца в HBO Max

С обявяването на датата за идването на новата стрийминг услуга HBO Max у нас са ясни и датите на първите европейски сериали, които ще можем да гледаме под бранда Маx Originals.

Очакваме цели 11 оригинални продукции от стария континент – сериали и първи европейски реалити формати, като датите за шест от тях вече са ясни. Един от новите сериали е унгарският Доносникът. Историята в него е ситуирана в 80-те години, а в центъра й е 20-годишният студент и правителствен шпионин Гери. Премиерата е планирана за април, първи тийзър можете да видите тук:

В следващите два месеца премиера ще имат и три румънски продукции. Първата от тях е Рукс (Ruxx) и разказва историята на младо момиче, опитващо се да лавира между желаната кариера за голям строителен предприемач в Букурещ и личния си живот, който би я завел извън страната.
Продукции от северните ни съседи са също документалната лента, посветена на румънската музикална звезда Ирина РаймсПътят към дома: Ирина Раймс (Оn My Way with Irena Rimes),
с премиера след средата март и реалити формата Един истински певец (One True Singer), който очакваме в началото на април.

Сред продукциите от централна Европа са и полският криминален сериал След зимата (The Thaw), създаден от сценариста, стоящ зад хитовия сериал Глутница – Марта Шиманек. След зимата разследва криминален случай, след откриването на тяло на млада жена под топящ се лед. Потвърдена за старт през април е и чешката документална лайфстайл поредица Време за чешки! Задружни и лакоми (Czech it Out).

По-късно през 2022 очакваме още испанските Животът и всичко останало (Todo Lo Otro) и Гарсия! (Garcia!), датския Камикадзе (Kamikaze) и шведския Похот (Lust), както и румънското предаване за пътувания Wild Romania.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *