След като 15 000 души присъстваха на фестивала на Exit в България, нови изпълнители бяха обявени за Sea Dance в Черна гора

След успешното стартиране на фестивала Sunland в България, на който присъстваха повече от 15 000 души, почти 200 000 посетители са преминали през двата фестивала на EXIT това лято. Очаква се този брой да се увеличи с настъпването на големия финал на летния сезон под формата на Sea Dance по красивото адриатическо крайбрежие.

Седмото издание на фестивала Sea Dance, който ще продължи четири дни тази година, от 26-ти до 29-ти август в тюркоазения залив на плажа Булярица в Будва, включва фантастичен състав, съставен от водещи международни и регионални електронни, рок и трап/хип-хоп звезди, водени от БBoris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori, Ann Clue, Tijana T, Bajaga i Instruktori, Senidah, Vojko V, Surreal, Fox, Sajsi MC, Z++, Ognjen, Klinac, Muha and hosts Who See.

Първите разкрити актове | Sea Dance Festival 2021:

Meduza, Satori и Bajaga на отварянето на Sea Dance Festival 2021:

Powerful Gang lineup! | Sea Dance Festival 2021


https://www.youtube.com/watch?v=wmZ48R4Wjy8

Sunland Festival – Най – новият член на фестивалното семейство на EXIT


Премиерното издание на Sunland, новият фестивал от семейство EXIT, се проведе миналия уикенд пред 15 000 души на един от най-впечатляващите плажове в България – омайната Перла край град Приморско. През трите фестивални вечери публиката имаше възможност да се наслади на изпълненията на Nina Kraviz, IAMDDB, Offenbach, Matador, Tijana T, и много други. Изпълнителите похвалиха особено местоположението на Sunland и цялостното преживяване на фестивала, така че Nina Kraviz прекара три дни на българското крайбрежие, а Offenbach се забавляваха с местни диджеи до сутринта след изпълнението им на фестивала.

Протокол за сигурност за влизане на фестивала

Едно от ключовите условия за провеждането на фестивала е спазването на протоколите за сигурност при организирането на масови събития, които фестивалът EXIT прилага в Нови Сад, но е адаптиран към условията в Черна гора. Фестивалът ще бъде отворен за всеки, който е получил поне една доза от ваксината, всеки, който може да докаже, че е имал COVID (с документ не по-стар от 180 дни), и всеки, който може да представи отрицателен PCR или бърз тест за антиген резултат.

Билетите все още са на промоционални цени

Интересът към тазгодишния фестивал на морските танци е изключително голям и билетите се разпродават бързо. В момента се продава ограничен брой билети за Sea Dance Festival 2021 на промоционална цена от 64 лева, 40% отстъпка от крайната цена. Еднодневните билети се продават на промоционална цена 32 лева за четвъртък, петък и събота, на 38 лева за неделя, също с 40% отстъпка.

Всички билети могат да бъдат закупени чрез търговската мрежа на Gigstix. Повече информация можете да намерите на официалния сайт на Sea Dance Festival фестивала на морските танци. Всички билети, закупени за изданието 2020, са валидни за тазгодишния фестивал.

През последните шест години aдриатическото крайбрежие отеква с хитове от мега звезди като The Prodigy, David Guetta, Skrillex, Fatboy Slim, Sven Väth, Nina Kraviz, Alice Merton, Richie Hawtin, Jamiroquai, Underworld, Rudimental, Róisín Murphy, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Robin Schulz, Nile Rodgers, но и най-големите музикални звезди в региона, които са привлекли близо 300 000 почитатели на добрата музика от всички меридиани в Будва. Многобройни световни медии, включително CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express и други, препоръчват Sea Dance като един от най-добрите плажни фестивали в света и съветват милионите си последователи да прекарат ваканциите си в Черна гора, утвърждавайки Будва и Черногорското крайбрежие като изключителна и модерна туристическа дестинация. Чрез предишните си шест издания Sea Dance донесе повече от 50 милиона евро за черногорския туризъм и икономика.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *