Япония полудя по Цвети Разложка

Собственикът и организатор на конкурса Lady Universe, Цвети Разложка, може да се похвали с нов успех. Една от водещите японски медии, прояви огромен интерес към Цвети Разложка.

Всъщност, това не е първият път в който японците проявяват интерес към Цвети Разложка. Припомняме ви, че преди година,екип на японска телевизия дойде в България, за да заснеме документален филм, в който участие взе именно Цвети Разложка, както и победителката на конкурса Lady Universe 2016.



21 септември е датата, на която ще се проведе конкурса Lady Universe Japan, а Цвети Разложка е поканена да бъде в почетното жури в Токио, като собственик на марката ,,Lady Universe”.

В специално интервю за японската медия, Цвети Разложка бе помолена да сподели, какъв съвет би дала на претендентките на конурса Lady Universe Japan.

Ето и част от интервюто

Въпрос на медията:
レディーユニバースに挑戦される皆さまにメッセージをお願い致します。
Отговорът на Цвети Разложка:
ツベティさん: レディ・ユニバースジャパンに挑戦される皆さま、私は皆さまに自信を持って挑戦して頂きたいとたいと思います。それと同時に、この大会は「行動」や「知的さ」なども重視し総合的に評価するコンテストだということも忘れないでください。ステージ上では、スポットライトや目の前に現れる見ず知らずの観客との境界線を乗り越えることが必要です。グッドラック!今年は日本の皆さまに個人的にレディ・ユニバースを推奨したいと願っています。


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *