Плеймейтката Ани Грудева пътувала от морето до София, за да подкрепи Слави Трифонов

„Слави Трифонов трябва да се помири с Бойко Борисов! Харесвам го много още от малка, а на изборите пътувах след уникален купон цяла нощ на морето до София, за да гласувам за него.“

Това сподели пред „България Днес“ естествен бюст №1 сред плеймейтките Ани Грудева броени минути след като вчера лидерът на партия „Има такъв народ“ обяви номинацията си за премиер – световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова, както и информацията, че тя ще върне веднага мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

Ани, която два пъти грабва титлата „Еротик модел“ и впечатлява с изваяните си форми, е категорична, че дългогодишното приятелство между Трифонов и Борисов трябва да се възстанови и двамата да управляват заедно. Но с една много важна подробност.

„Правя партия на плеймейтките в България. Аз ще я оглавя, а в нея ще влезе и моята най-добра приятелка – Биляна Иванова. Останалите ще събера след попълване на анкета. Нашият слоган ще бъде „Красивите жени ще оправят България“. Като един съвременен Робин Худ ще взимаме от богатите и ще даваме на бедните. Ще прескочим 4-процентовата бариера и ще направим тройна коалиция с Бойко и Слави. Тогава ни очаква истински просперитет“, сподели пред вестника плеймейтката и добави, че едно от предизборните й обещания е премахване на ваксинационния паспорт за пътуване зад граница и особено в топли и екзотични страни като Доминикана, където скоро Ани ще се отдаде на заслужена почивка.

Секси брюнетката е убедена, че отиваме към служебен кабинет и нови избори през лятото. А отказът на Трифонов да състави правителство било продиктувано от желанието му да бъде номер 1.

„На следващото гласуване той ще може да мобилизира много по-голям вот за „Има такъв народ“, особено след като се отворят заведенията и ще могат да се изнасят концерти. Сигурна съм, че на следващите парламентарни избори той иска да бъде победител и така ще стане“, категорична е Ани.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *