Енджи Касабие разкри тайната на перфектната си фигура

Най-красивата диетоложка в България, разкри тайната на красотата си и перфектната си фигура

В телевизионното предаване „На Кафе„, Енджи разкри в кратко интервю, че един от основните елементи за детоксикация е водата и за пречистване на кожата, информират от PRofile International.

Принцесата на здравословното и правилно хранене, д-р Енджи Касабие, разкри че няма как да прекалим с дневната доза прием на вода, но диетоложката допълни, че на килограм от човешкото тегло, се падат между 30-50мл. Самата тя допълни че пие по 2,5л на ден.

Енджи Касабие разкри, че инвестира най-вече в здравето си, а не в недвижимо имущество или други неща.

В социалните мрежи на Енджи Касабие и изворна вода Ego, стана ясно и коя вода предпочита диетоложка номер едно в България. Дори Енджи се превърна в рекламно лице на изворната вода.

Изворна вода Ego се отличава от конкурентите с това, че водата е алкална – има натурално PH8+. В състава на изворната вода Ego, няма човешка намеса – изцяло по рецептата на природата. Изворна вода Ego е определена като една от най-чистите и бистри изворни води в Европа. Водата е бутилирана в олекотено стъкло, така че да задържи качеството и полезните съставки до 2 години, а завършека е премиум етикета на изворна вода Ego, информират от PRofile International.

Последвайте изворна вода Ego:

Уебсайт

Facebook страница

Instagram профил


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *